На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини НБУ / Новини НБУ

Iнформація щодо строків подання документів учасниками ринку небанківських фінансових послуг

Версия для печати Версия для печати
10.10.2022 

Національний банк України нагадує, що 10 жовтня 2022 року для небанківських фінансових установ та осіб, які мають право надавати окремі фінансові послуги, спливає строк подачі документів та інформації відповідно до пунктів 2-4 Постанови Правління Національного банку України від 24 грудня 2021 року № 153 «Про затвердження Положення про ліцензування та реєстрацію надавачів фінансових послуг та умови провадження ними діяльності з надання фінансових послуг».

Національний банк України бере до уваги загострення російської військової агресії проти України станом на ранок 10 жовтня 2022 року, що може негативно вплинути на строки подання встановлених документів учасниками небанківського фінансового сектору, та пропонує забезпечити їх подання в умовах відсутності загрози життю і здоров’ю своїх  працівників.

Відповідно, у разі неподання зазначених інформації та документів у встановлений строк з об’єктивних причин, учасник ринку небанківських фінансових послуг має право подати до Національного банку відповідні пояснення. Вони розглядатимуться в порядку, визначеному законодавством України, що регулює діяльність з надання фінансових послуг, в рамках здійснення наглядових дій.

Источник:  НБУ
URL новости:  https://bank.gov.ua/ua/news/all/do-uvagi-informatsiya-schodo-strokiv-podannya-dokumentiv-uchasnikami-rinku-nebankivskih-finansovih-poslug

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес