На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини НБУ / Новини НБУ

Заступником Голови Національного банку України призначений Дмитро Олійник

Версия для печати Версия для печати
25.10.2022 

Заступником Голови Національного банку України призначений Дмитро Олійник. 

Він обійняв вакантну посаду заступника Голови Національного банку України та приступив до виконання своїх обов'язків із 25 жовтня 2022 року з дотриманням усіх необхідних процедур, визначених законодавством. 

Напередодні Рада Національного банку України під час засідання призначила його на посаду заступника Голови Національного банку за поданням Голови Національного банку Андрія Пишного.

"Багаторічний і практичний досвід роботи Дмитра Олійника у банківській сфері, а також його розуміння фінансової та економічної політики держави дають мені впевненість у тому, що його професіоналізм та фахові знання будуть корисними для Національного банку. Дмитро Олійник посилить нашу команду, що, безумовно, сприятиме подоланню тих стратегічних та масштабних викликів, які постали перед Національним банком під час війни", – прокоментував Голова Національного банку Андрій Пишний.

Нагадаємо, що відповідно до Закону України "Про Національний банк України" Голова Національного банку має шістьох заступників, які призначаються на посади та звільняються з посад Радою Національного банку за поданням Голови Національного банку.

Источник:  НБУ
URL новости:  https://bank.gov.ua/ua/news/all/zastupnikom-golovi-natsionalnogo-banku-ukrayini-priznacheniy-dmitro-oliynik

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес