На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Ексклюзив від АСБ / Ексклюзив від АСБ

Страхова компанія "БРОКБIЗНЕС" здійснила виплату у розмірі 550 тисяч гривень постраждалим у ДТП

Версия для печати Версия для печати
02.03.2021 

16 жовтня 2020 року на автодорозі М-06 "Київ-Чоп" відбулося ДТП за участю транспортного засобу "Audi A6", застрахованого у Страховій компанії "Брокбізнес". В результаті ДТП було пошкоджено 4 автомобіля: "Skoda Octavia", "Mitsubishi Pajero Sport", "Ford Sierra" та "Volkswagen Golf". Після проведення оцінки, було встановлено, що вартість ремонту кожного автомобіля перевищує вартість самих транспортних засобів. Одному з учасників ДТП була завдана шкода здоров’ю.

Страхова компанія "Брокбізнес" виплатила страхове відшкодування на загальну суму 550 000 гривень.

Водій "Audi A6", крім автоцивілки (ОСЦПВВНТЗ) придбав продукт "Захищений водій" який включає в себе добровільне страхування наземного транспорту (КАСКО), добровільне страхування цивільної відповідальності (ДЦВ) та страхування від нещасного випадку вартістю 4350 гривень. I завдяки додатковому покриттю програми "Захищений водій" всі потерпілі особи отримали страхове відшкодування у зальному розмірі 450 000 гривень, з яких 400 000 гривень за шкоду завдану пошкодженим транспортним засобам та орієнтовно 50 000 гривень буде сплачено за шкоду нанесену здоров’ю одного з потерпілих. Клієнт Страхової компанії "Брокбізнес" отримав страхове відшкодування на відновлення власного транспортного засобу у розмірі 100 000 грн (за КАСКО).

Источник:  БРОКБIЗНЕС
Гиперссылка:  http://bbs.ua/strahova-kompaniya-brokbiznes-zdiysnila-viplatu-u-rozmiri-550-tisyach-griven-postrazhdalim-u-dtp/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес