На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Ексклюзив від АСБ / Ексклюзив від АСБ

В Асоціації "Страховий бізнес" – новий учасник

Версия для печати Версия для печати
31.03.2021 

Їм стала страхове товариство "АВЕСТА СТРАХУВАННЯ". Нещодавно до компанії, яка має правову форму товариства з додатковою відповідальністю, приєднався страховик, що давно є учасником нашого об’єднання – СК "АСТА-Страхування". Новоутворена компанія висловила бажання продовжити брати участь в діяльності Асоціації.

Пріоритетними напрямками діяльності "АВЕСТА СТРАХУВАННЯ" є надання послуг страхування фізичним особам та корпоративним клієнтам за такими напрямками, як:

  • співробітництво з банківськими установами, в галузі страхування заставного майна;
  • страхування від нещасних випадків;
  • страхування майна;
  • страхування фінансових ризиків;
  • страхування цивільної відповідальності оператора ядерної установки за ядерну шкоду, яка може бути заподіяна внаслідок ядерного інциденту.

З 2015 року ТДВ "СТ "АВЕСТА СТРАХУВАННЯ" є членом "Ядерного страхового пулу".

Зараз до складу Асоціації "Страховий бізнес" входить 38 учасників, об’єднання є найбільшим за кількістю членів в Україні.

Генеральний директор Асоціації "Страховий бізнес" Вячеслав Черняховський прокоментував: "В поточній ринковій ситуації консолідація та об’єднання є ефективною стратегією розвитку. Додаткову значимість це має для страховиків, які зареєстровані у такій формі власності як ТДВ, оскільки нова редакція законопроєкту про "Про страхування" №5315, що зареєстрована у Верховній Раді 29 березня 2021 р., підвищує вимоги до корпоративного управління таких компаній. Дуже важливим є те, що розробники законопроекту прислухались до нашої позиції, яка базується на європейській практиці, щодо того, що в Україні страхові компанії повинні мати право працювати у правовій формі товариства с додатковою відповідальністю (ТДВ). Це перемога для ринку, оскільки майже третина СК на ринку створена у формі власності ТДВ, і така норма в законі зберігає для них можливість безперебійної діяльності та економить значні кошти".

Гиперссылка:  http://www.insurancebiz.org

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес