На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Ексклюзив від АСБ / Ексклюзив від АСБ

СК "РIДНА" проаналізувала свою діяльність в 2020 році

Версия для печати Версия для печати
15.04.2021 

Для оцінки підсумків 2020 року необхідно проаналізувати діяльність компанії за більш тривалий період. З початку свого створення страховик був орі&№1108;нтований на страхування моторних ризиків, і до 2018 року в портфелі компанії страхування КАСКО становило майже 75%.

З метою диверсифікації у 2018 році була прийнята політика розширення інших видів страхування та збалансування портфелю. Пошук та вивчення нових потреб клі&№1108;нтів, запровадження на їх основі нових продуктів, більш агресивний маркетинг із застосуванням холодних дзвінків надали свої результати. Вже у 2019 року портфель КАСКО становив менше половини в загальному обсязі отриманих премій.

На графіку відображено як змінювалося співвідношення премій за КАСКО наземного транспорту та інших видів страхування.

2020 рік пройшов під впливом пандемії короно вірусної хвороби COVID-19, яка розповсюдилася по всьому світові, в тому числі і в Україні. Заходи, що вживалися для стримування поширення вірусу, включаючи обмеження руху транспорту, карантин, соціальна дистанція, призупинення діяльності об’&№1108;ктів інфраструктури тощо справили негативний вплив на економіку загалом та фінансовий сектор зокрема. Уповільнилася ділова активність партнерів компанії, що призвело до сутт&№1108;вого зниження обсягів страхових премій. Загальна несприятлива ситуація на ринку зумовила відтермінування запуску нових продуктів, а також початку співпраці з новими перспективними партнерами.

Сукупність негативних факторів через пандемію COVID-19 призвели до зниження фінансового результату діяльності СК "РIДНА" в 2020 році у порівнянні з 2019 роком. При цьому нам вдалося збільшити обсяги страхування по деяких напрямках, що у свою чергу, зробило портфель ще більш збалансованим. 2020 рік компанія закінчила із прибутком, виконуючи усі вимоги щодо забезпечення платоспроможності і без жодних зауважень з боку регулятора (НБУ).

Гиперссылка:  http://www.insurancebiz.org

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес