На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Ексклюзив від АСБ / Ексклюзив від АСБ

Олександра Берназюка обрано генеральним директором МТСБУ!

Версия для печати Версия для печати
04.07.2023 

28 червня 2023 р. відбулись загальні Збори страховиків-членів МТСБУ. 31 страховика із 35 членів Бюро віддали свої голоси за призначення генеральним директором МТСБУ Олександра Берназюка.

Загальні Збори прийняли рішення рекомендувати Президії МТСБУ призначити його на посаду протягом 10 робочих днів після Загальних Зборів, та протягом 5 робочих днів після цього внести до Національного банку України як органу, що виконує функції Координаційної ради МТСБУ, подання на погодження кандидатури генерального директора Бюро.

На момент проведення загальних зборів МТСБУ на посаду гендиректора Бюро претендували три кандидати: Олександр Берназюк, Ігор Сахар та Олександр Наконечний.

Конкурс на посаду тривав із 1 травня. Умови конкурсу на посаду були розроблені у процесі відкритої взаємодії всіх страховиків-членів Бюро та галузевих об'єднань (АСБ, ЛСОУ, НАСУ), що забезпечило прозорість та ефективність процесу.

Кожен кандидат розповів страховикам-членам МТСБУ своє бачення стратегії розвитку цього важливого сегменту українського ринку страхування.

Під час проведення конкурсу Олександр Берназюк презентував страховикам основні кроки, націлені на стратегічний розвиток та вдосконалення операційної діяльності МТСБУ:

  1. Підготовка та оновлення нормативно-правової бази ОСЦПВ з врахуванням нових вимог законопроєкту №8300 "Про ОСЦПВ".
  2. Якісна взаємодія з регулятором, державними органами та іншими учасниками ринку страхування.
  3. Покращення та пришвидшення виконання гарантійних функцій МТСБУ, зокрема, вдосконалення механізму проведення регламентних виплат.
  4. Організація заходів з підвищення рівня кібербезпеки ІТ-інфраструктури МТСБУ та запровадженням нових технологічних рішень, зокрема системи для автоматизованого контролю наявності полісів ОСЦПВ.
  5. Оновлення системи ключових показників ефективності діяльності МТСБУ та його членів.

"Щиро дякую колегам за довіру. Я бачу МТСБУ як сильну та прозору організацію, яка виконує всі функції на високому рівні та сприяє розвитку ринку страхування в Україні.

Бюро має активізувати свою позицію як учасника законодавчого процесу та публічного дискурсу з питань страхування, а також гармонізації українського законодавства за європейськими стандартами", — каже Олександр Берназюк. "Необхідно посилити контроль над достатністю коштів централізованих фондів для здійснення регламентних виплат, з врахуванням інтересів страховиків та споживачів страхових послуг. Також планую приділити значну увагу подальшій трансформації Бюро в високотехнологічний інформаційно-аналітичний центр комунікації між учасниками ринку ОСЦПВ на базі сучасної розвиненої ІТ інфраструктури".

Гиперссылка:  http://www.insurancebiz.org

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес