На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини законодавства / Новини законодавства

Міндовкілля затвердило порядок та умови страхування відповідальності за шкоду, заподіяну територіям та об'єктам природно-заповідного фонду

Версия для печати Версия для печати
24.05.2024 

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець своїм наказом затвердив порядок та умови страхування відповідальності за шкоду, спричинену пожежами чи аваріями територіям та об'єктам природно-заповідного фонду, (наказ Міндовкілля від 01.04.2024 №331, зареєстрований в Міністерстві юстиції України за №709/42054 ).

Зокрема цей Порядок та умови визначають механізм та принципи страхування відповідальності за завдану шкоду пзф.

Тепер суб'єкти господарювання, які здійснюють господарську діяльність у межах чи поруч з територіями та об'єктами пзф, і яка може спричинити до пожежі та/або аварії, які завдадуть шкоди даним об'єктам, можуть застрахувати виникнення таких подій. Цей Порядок регламентує всю процедуру страхування.

У свою чергу потерпілі від аварій та пожеж спецадміністрації установ пзф, землевласники та землекористувачі, на ділянках яких створено або оголошено території та об'єкти пзф, зможуть отримати відшкодування за отримані збитки від страхувальника.

У подальшому отримані виплати потерпілі можуть використати для виконання заходів з відновлення порушених природних комплексів.

Атрибути:  https://mepr.gov.ua/mindovkillya-zatverdylo-poryadok-ta-umovy-strahuvannya-vidpovidalnosti-za-shkodu-zapodiyanu-terytoriyam-ta-ob-yektam-pryrodno-zapovidnogo-fondu/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Правовые базы
Нацкомфинуслуг

Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес