На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Страховики Німеччини зазнали збитків через екстремальну погоду на 4,9 млрд євро

Версия для печати Версия для печати
02.01.2024 

За даними страхової асоціації GDV, екстремальні погодні умови в Німеччині в 2023 році завдали збитків для страхової галузі на суму 4,9 млрд євро. Головними подіями, пов'язаними з екстремальною погодою, стали сильні конвективні шторми, град та повені внаслідок злив.

"Очікується, що застраховані збитки, завдані домоволодінням, домашньому майну, підприємствам та автотранспортним засобам, збільшилися на 900 млн євро до 4,9 млрд євро порівняно з 4,0 млрд євро у 2022 році", — заявив Йорг Асмуссен, генеральний директор GDV .

Зі звіту GDV відомо, що лише у серпні сильні шторми завдали застрахованої шкоди на суму 1,5 млрд євро, що становить майже третину загальних річних втрат. За словами Асмуссена, "багато власників нерухомості не підозрюють про стихійні лиха, які загрожують їхнім будинкам. Тому вони відмовляються від цього екзистенційного захисту, незважаючи на те, що пропонується достатнє страхове покриття".

Глава GDV також зазначив зростаючу вартість страхового покриття через зміну клімату та відсутність адаптації до кліматичних впливів.

Источник:  УкрСтрахування
URL статьи:  https://www.ukrstrahovanie.com.ua/uk/novyny/strahoviki-nimechchini-zaznali-zbitkiv-cherez-ekstremalnu-pogodu-na-49-mlrd-%d1%94vro

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес