На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Best's Special Report: Американські страховики майнових ризиків скорочують витрати через погіршення результатів по особистим видам страхування

Версия для печати Версия для печати
03.01.2024 

Згідно з новим звітом AM Best, незважаючи на постійний тиск з боку збитків, пов'язаних з катастрофами та вторинними ризиками, страховики в галузі страхування майна/нещасних випадків у США змогли покращити свої фінансові результати за рахунок скорочення витрат на андеррайтинг.

За останнє десятиліття американський сегмент P/C знизив коефіцієнт витрат на андеррайтинг на 2,6 відсоткових пункти, зменшивши цей показник до 25,7 у 2022 році. Згідно зі спеціальним звітом Best під назвою "Страховики автокаско скорочують витрати через погіршення результатів по особистих лініях", зниження загальних витрат відбувається навіть попри те, що комісійні та брокерські витрати зростають.

Страховики поділилися частиною зекономлених коштів з агентами та брокерами, які отримують додатковий 1% від прямих премій порівняно з тим, що було 10 років тому. Економія на загальних витратах та інших аквізиційних витратах також була передана агентам і брокерам.

Однак у звіті також зазначається, що комісійні та брокерські витрати залишилися відносно незмінними для бізнесу особистого страхування, що відображає стан ринку особистого страхування.

"На противагу цьому, комерційні напрямки значно покращилися і показали кращі результати, ніж галузь автоцивілки в цілому, — говорить Крістофер Грем, старший аналітик AM Best. "Страховики змогли скоротити свої витрати на податки, ліцензування та збори, які вони також переклали на агентів і брокерів".

Порівняння комісійних та брокерських винагород показує, що страховики платять більше у страхуванні житла, ніж у страхуванні особистого автотранспорту чи компенсацій працівникам.

Витрати 20 найбільших страхових рекламодавців знизилися у 2022 році на тлі погіршення результатів у сегменті приватного легкового автотранспорту. Звіт припускає, що страховики можуть не вважати вигідним рекламувати продукти, які не можуть генерувати адекватну рентабельність капіталу. Витрати на рекламу серед 20 найбільших страховиків приватного легкового автотранспорту скоротилися на 10,3% до трохи менше $7,4 млрд у 2022 році. Витрати в цьому відношенні також залишаються концентрованими: на п'ять найбільших страхових груп припадає дві третини всієї галузевої реклами.

Источник:  AM Best
URL статьи:  https://news.ambest.com/pr/PressContent.aspx?altsrc=2&refnum=3427

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес