На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Envelop Risk запустила спеціальну програму кіберперестрахування Lloyd's з Apollo

Версия для печати Версия для печати
22.01.2024 

Envelop Risk (Envelop), що спеціалізується на кібер-(пере)страхуванні та аналітиці, у понеділок оголосив про запуск Envelop SPA 1925 – спеціальної угоди з кібер-перестрахування (SPA) в Lloyd's.

Як повідомляється на сайті Envelop, угоду запущено в партнерстві з Apollo через її бізнес-синдикати стратегічних партнерів і Apollo Syndicate 1971. Угоду SPA було запущено 1 січня 2024 року з Крісом Бедделі в ролі активного андеррайтера зі штаб-квартирою в Лондоні.

"Envelop SPA 1925 знаменує собою важливу стратегічну віху, підтримуючи другу андеррайтингову платформу Envelop, і є наступним кроком у довгострокових амбіціях Envelop зі створення окремого синдикату, що підпорядковуватиметься повному процесу подачі заявок Lloyd", – йдеться в інформації.

Крім того, наголошується, що 2023 року можливості кіберперестрахування було виділено та записано як новий клас у рамках Apollo Syndicate 1971. При цьому Envelop надала досвід і знання у сфері андеррайтингу.

Після успіху він був перетворений на SPA, розширення якого схвалено Lloyd's. Угода SPA доповнює діяльність Envelop на Бермудських островах, яка добре зарекомендувала себе, і розширює загальну пропозицію Envelop, пропоновану на ринку кіберперестрахування.

"Успішний запуск SPA демонструє здатність Envelop залучати новий капітал для підтримки зростання глобального ринку кібер-(пере)страхування. SPA підтримується ризиковим капіталом від Envelop, а також різноманітною групою сторонніх інвесторів", наголошується в повідомленні.

При цьому уточнюється, що Howden Tiger виступив консультантом по угоді.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес