На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Перестрахування від тероризму та політичного насильства

Версия для печати Версия для печати
09.02.2024 

Наша команда з політичного насильства та терору співпрацює зі страховиками, щоб запропонувати нові та інноваційні перестрахувальні рішення, які захищають активи клієнтів, оптимізують потужності та розвиваються разом з бізнес-стратегіями.

Присвячена пошуку рішень проти тероризму та політичного насильства

Зміна динаміки на ринку страхування від політичного насильства та терору змушує багатьох страховиків оцінювати варіанти (пере)страхування, щоб оптимізувати можливості капіталу, водночас забезпечуючи надійний захист для своїх клієнтів.

Наша команда усвідомлює, який глибокий вплив може мати терористичний акт на бізнес, як з професійної точки зору, так і з точки зору репутації. Оскільки бізнес стикається з дедалі складнішим страховим ландшафтом, йому потрібен захист не лише від значних майнових збитків та тілесних ушкоджень, але й від переривання діяльності та подальшої втрати доходів.

Ми завжди готові захистити будь-який збиток або серію збитків, що виникли в результаті терористичного акту, саботажу, зловмисного пошкодження, страйків, заворушень і громадянських заворушень, політичного насильства та війни. Надане покриття включає, але не обмежується наступним:

  • Фізична шкода
  • Покриття перерви у веденні бізнесу та інших часових елементів
  • Перерва в роботі без шкоди для бізнесу
  • Активний нападник
  • Хімічне Біологічне Радіоактивне Ядерне забруднення (ХБРЯ)
  • Втрата привабливості/загроза
  • Кібертероризм

Спільна робота над реалізацією індивідуальних програм

Зростання геополітичного насильства в усьому світі робить роль нашої команди у захисті активів клієнтів у зонах конфліктів більш важливою, ніж будь-коли. У Gallagher Re ми володіємо ринковою експертизою, інтелектуальним потенціалом і торговими зв'язками, щоб успішно реалізовувати програми на ринку, що розвивається.

Ми досконало розуміємо нюанси підкласів політичного насильства та терору, що дозволяє нам надавати індивідуальні, ефективні рішення для наших клієнтів. Наша команда працює пліч-о-пліч зі спеціалістами Gallagher Re з морського та енергетичного страхування, що надає нам безпрецедентні знання про те, як страховики управляють та купують перестрахування для захисту своїх портфелів. Наші аналітичні команди повністю інтегровані з брокерською функцією для забезпечення балансу аналітики та комерційного розуміння – ми надаємо практичні висновки на основі змодельованих результатів.

Цілісний підхід до програм боротьби з тероризмом та політичним насильством

Ми вважаємо, що розробка та реалізація оптимальної програми перестрахування – це спільна, цілісна робота, яка представляє найкращі ідеї з усієї нашої компанії. Співпраця з вами для розуміння ваших бізнес-цілей, схильності до ризику та ключових пріоритетів, а також забезпечення того, щоб вони відображали динаміку ринку, що постійно змінюється, є ключовим фактором нашого підходу та розробки програми. У цьому контексті ми даємо кількісну оцінку:
  • Вартість капіталу (CoC)
  • Оцінка економічної цінності (EVA). Ми кількісно оцінюємо перестрахувальну маржу, передану для захисту від волатильності
  • Вартість упущеної вигоди. Ми оцінюємо, як витрати на перестрахування взаємодіють з вашими ширшими стратегічними цілями
  • Комплексний бенчмаркінг. Ми порівнюємо ваші показники CoC та EVA з показниками конкурентів
  • Стратегія роботи з даними. Ми вдосконалюємо інформацію, яку надаємо перестраховикам, таким чином, щоб надати їм стислий, достовірний і прозорий аналіз, який вони можуть включити в свої моделі ціноутворення
Источник:  Gallagher Re
URL статьи:  https://www.ajg.com/gallagherre/products/terrorism-and-political-violence-reinsurance/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес