На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Ставки комерційного страхування у США в IV кв. 2023 р зберегли висхідну траєкторію — WTW

Версия для печати Версия для печати
12.03.2024 

Тарифи комерційного страхування в США в четвертому кварталі 2023 року зберегли тенденцію до зростання, перевищивши 6%, повідомляє глобальний брокер Willis Towers Watson (WTW) на своєму сайті.

Згідно з дослідженням цін на страхування комерційних ліній (CLIPS), проведеним підрозділом Insurance Consulting and Technology (ICT) WTW, у четвертому кварталі 2023 року страхові премії за полісами, укладеними протягом періоду, порівняно з аналогічним періодом минулого року, перевізники повідомили, що сукупне зростання комерційних цін склало 6,7%, продовжуючи послідовне квартальне зростання більш ніж на 6%.

Згідно з опитуванням, найсильнішим зростанням цін були ціни на комерційні автомобілі, зростання яких виражалося двозначним числом, і зросло майже на 4% порівняно з попереднім кварталом. Пакетна комерційна багаторизикова політика/політика власників бізнесу (CMP/BOP) і загальна відповідальність також продемонстрували помітне зростання, перевищивши попередні квартальні показники.

Покриття комерційної нерухомості також продовжувало демонструвати двозначне зростання. Проте кібербезпека та відповідальність директорів і посадових осіб (D&O) продемонстрували негативні цінові тенденції, які відповідали ставкам у попередніх кварталах.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес