На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Нацпрограма страхування від повеней отримала $575 млн у перестрахування

Версия для печати Версия для печати
19.03.2024 

Федеральне агентство США з надзвичайних ситуацій (FEMA) посилило свою відданість зміцненню Національної програми страхування від повеней (NFIP), забезпечивши перестрахувальне покриття у розмірі $575 млн за рахунок цінних паперів, пов'язаних зі страхуванням (ILS).

Стратегія FEMA передбачає виплату приблизно $85,7 млн страхових премій за перший рік покриття, не враховуючи початкових витрат.

Угода покриває 10% збитків за кожну окрему подію, що спричиняє збитки від 8 до 9 мільярдів доларів, і 23,75% – за збитки в діапазоні від 9 до 11 мільярдів доларів.

Конгрес США ухвалив рішення про короткострокове продовження дії NFIP до 2 лютого 2024 року, його також було включено до постійної резолюції Палати представників Конгресу США.

Ця ініціатива є сьомою вилазкою FEMA на ринок перестрахування і започатковує трирічну співпрацю з перестрахувальником трансформаторів, Hannover Re (Ірландія) Designated Activity Company.

Завдяки цьому партнерству FEMA передало 575 мільйонів доларів США фінансового ризику повеней NFIP інвесторам на ринку капіталу, використовуючи страховика спеціального призначення FloodSmart Re Ltd для спонсорування облігацій на випадок катастроф.

Ця транзакція збільшує передані FEMA ризики повеней приватному сектору до 1,92 мільярда доларів, включаючи попередні перестрахувальні покриття від FloodSmart 2022-1 та FloodSmart 2023-1, а також традиційні перестрахувальні розміщення в січні 2024 року.

Цей крок є частиною стратегії FEMA щодо зміцнення фінансової бази NFIP та сприяння участі приватного сектору в управлінні ризиками повеней напередодні сезону ураганів 2024 року.

Девід Маурстад, помічник адміністратора Федерального страхового директорату FEMA та старший виконавчий директор NFIP, висловив задоволення умовами цьогорічного перестрахування на ринку капіталу.

Він підкреслив, що ці інвестиції є важливим кроком на шляху до створення фінансово міцної основи для НФПІ та покращення його спроможності врегульовувати збитки після сильних повеней.

Я радий, що FEMA успішно забезпечила вигідні умови перестрахування на ринку капіталу в цьому році і зберегла наш поточний рівень перестрахувального покриття за прийнятними ставками

Говорячи про це рішення, Девід Маурстад, помічник адміністратора Федерального страхового директорату FEMA і старший виконавчий директор Національної програми страхування від повеней, сказав: "Це рішення було прийнято:

Він додав: "Ця остання інвестиція в нашу програму перестрахування посилює цілі FEMA щодо розширення фінансових інструментів для досягнення надійної фінансової бази та посилення спроможності програм виплачувати страхові відшкодування після екстремальних повеней".

Національна програма страхування від повеней виплатила $2,2 млрд страхових відшкодувань за ураганом "Ян", що майже на 28% більше, ніж станом на 18 січня 2023 року.

Федеральне агентство США з надзвичайних ситуацій (FEMA) наразі надало $896 млн домогосподарствам, які постраждали від урагану "Ієн", та $504 млн штату Флорида на ліквідацію наслідків урагану.

Адміністрація малого бізнесу США надала $1,47 млрд кредитів на ліквідацію наслідків стихійних лих, а NFIP виплатила $2,2 млрд компенсацій постраждалим, отримавши понад 45 800 страхових заяв на страхування від повеней.

12 грудня 2022 року FEMA повідомило, що 1,2 мільярда доларів було виділено страхувальникам NFIP на допомогу у відновленні після урагану "Ян", причому понад 46 000 страхувальників подали заяви на отримання компенсації після урагану.

Автор:  Yana Keller
Источник:  Beinsure
URL статьи:  https://beinsure.com/news/national-flood-insurance-program-secured-575mn/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес