На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Aon запускає Монітор кліматичних ризиків для покращення управління ризиками

Версия для печати Версия для печати
22.03.2024 

Глобальний перестрахувальний брокер Aon запустив моніторинг кліматичних ризиків – інструмент, який допомагає клієнтам візуалізувати та розуміти свої ризики, пов'язані з фізичними кліматичними ризиками, для прийняття більш ефективних бізнес-рішень.

Кліматичний хаб Aon у Сінгапурі розробив Монітор кліматичних ризиків у співпраці з глобальними експертами з перестрахування.

Запуск цього інструменту пов'язаний з тим, що ринок страхування майна зазнає дедалі більшого впливу кліматичних ризиків: за прогнозами, у 2023 році страхові збитки від погодних катастроф становитимуть 112 мільярдів доларів США.

Монітор кліматичних ризиків Aon оцінює поточні та майбутні ризики організації щодо ключових хронічних ризиків, включаючи посуху, екстремальні опади, екстремальну спеку, заморозки та лісові пожежі за різних сценаріїв зміни клімату, і згодом надає діагностичні звіти про вплив на окремі активи, портфель та географічні візуалізації.

Вона також дозволяє клієнтам оцінювати профілі ризиків, що змінюються, та управляти ризиками в місцях з прогнозованими змінами, допомагаючи їм демонструвати зацікавленим сторонам розуміння клімату та планування, а також підтримувати розкриття інформації щодо клімату.

Aon заявляє, що це дозволить ризик-менеджерам краще розуміти кліматичні ризики і, в свою чергу, інформувати про розміщення страхування майна для своїх організацій, співпрацюючи з брокерами Aon, щоб допомогти отримати оптимальні ліміти та ціни на поновлення.

Монітор кліматичних ризиків також може допомогти страховикам краще інформувати про вибір ризиків і стратегії щодо ціноутворення та поновлення перестрахування.

За допомогою моніторингу Aon прагне розширити існуючі рішення, які допомагають клієнтам оцінювати та управляти ризиками природних катастроф, включаючи набір моделей глобальних катастроф Impact Forecasting; експертів з управління корпоративними ризиками, інжинірингу, ризиків нещасних випадків та перехідного періоду; а також 14 глобальних академічних проектів.

Ліз Хендерсон, керівник відділу консультацій з кліматичних ризиків Aon, прокоментувала: "При розробці "Моніторингу кліматичних ризиків" ми використали наш широкий науковий та бізнес-експертний досвід, щоб перетворити велику кількість перевірених кліматичних даних на корисну інформацію для клієнтів. Важливість цього результату виходить за рамки управління фізичними ризиками – краще розуміння кліматичних впливів може також допомогти у прийнятті рішень щодо людського капіталу, пов'язаних зі здоров'ям і талантами".

Брокер додав, що інструмент використовує стандартні сценарії викидів МГЕЗК (SSP-RCP) протягом декількох часових горизонтів для узгодження з регуляторними вимогами. Aon використовує ряд результатів глобальних кліматичних моделей від різних світових академічних та урядових установ в рамках 6-го етапу Проекту зіставлення об'єднаних моделей, результати якого використовуються в оціночних звітах МГЕЗК для отримання відповідних показників небезпеки.

Источник:  Reinsurance News
URL статьи:  https://www.reinsurancene.ws/aon-launches-climate-risk-monitor-to-drive-improved-risk-management-renewals-decision-making/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес