На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Медичні страховики США падають, оскільки остаточні ставки виплат за програмою Medicare виявилися нижчими за очікування

Версия для печати Версия для печати
02.04.2024 

Акції американських медичних страховиків впали від 6% до 12% у вівторок після того, як остаточні ставки виплат за програмою Medicare Advantage (MA) на 2025 рік, затверджені урядом, передбачали їх скорочення і викликали занепокоєння щодо скорочення маржі.

Ставки, які вказують на падіння середніх виплат на 0,2%, не змінилися порівняно з тими, що були запропоновані в січні, незважаючи на тиск з боку компаній і галузевих груп, які вимагали врахувати сплеск попиту на медичні послуги наприкінці року.

Центри послуг Medicare та Medicaid США зазвичай підвищують остаточну суму відшкодування після попереднього повідомлення.

Тарифи можуть посилити тиск на маржу страховиків, які вже борються з високими медичними витратами, а також невизначеність навколо обробки страхових виплат через наслідки хакерської атаки на технічний підрозділ UnitedHealth (UNH.N).

Акції страховика Humana (HUM.N), що спеціалізується на Medicare, впали найбільше, впавши більш ніж на 12% до майже чотирирічного мінімуму в $308,22. UnitedHealth (UNH.N), відкрийте нову вкладку, впали на 6,6%, в той час як CVS Health (CVS.N), відкрийте нову вкладку, впали на 7,7% на початку торгів.

Різкі втрати також потягли вниз індекс "блакитних фішок" Dow (.DJI), відкрийте нову вкладку, та індекс S&P 500 (.SPX), відкрийте нову вкладку, на ранкових торгах.

"Менш ніж сприятливе оновлення тарифів, яке в поєднанні з потенційно складним розвитком подій у світлі кібератаки Change Health ... може поставити колись золотий ринок Medicare Advantage в дещо менш сприятливе становище", — сказав аналітик Citi Джейсон Касорла.

В остаточному повідомленні, опублікованому в понеділок, CMS заявила, що не спостерігала підвищення попиту на медичну допомогу в четвертому кварталі 2023 року, що різко контрастує з нещодавніми коментарями таких страховиків, як Humana і UnitedHealth.

Пропозиція, за якою пильно стежать, визначає, скільки страховики можуть стягувати щомісячних страхових внесків, які виплати вони можуть запропонувати, і, зрештою, їхній прибуток.

Високі витрати в поєднанні з низькими тарифами чинять тиск на страховиків, змушуючи їх скорочувати кількість виплат, які вони покривають, зазначає аналітик BoFA Securities Кевін Фішбек (Kevin Fischbeck) у своїй записці.

"Необхідні скорочення можуть почати впливати на сприйняття цінності програми Medicare Advantage", — сказав він.

Источник:  Reuters
URL статьи:  https://www.reuters.com/markets/us/us-health-insurers-slide-final-medicare-advantage-rate-sparks-margin-hit-fears-2024-04-02/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес