На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Огляд ринку авіаційного страхування: Q4 2023

Версия для печати Версия для печати
18.04.2024 

Звіт пропонує цілісний огляд факторів, що впливають на ринки авіаційного, авіаційного загального та аерокосмічного страхування.

Основні висновки:

  • Загалом, ринок страхування авіаперевезень демонструє постійне бажання конкурувати за частку ринку, незважаючи на певну невизначеність щодо збитків та витрат на перестрахування.
  • Загалом, оператори в секторі аеропортів продовжують переходити від мислення постпандемічного відновлення до зростання та підготовки до майбутнього, включаючи інвестиції в інфраструктуру.
  • Незважаючи на зростання операційних витрат і певну невизначеність щодо врегулювання збитків, багато авіакосмічних страховиків залишаються зосередженими на збереженні (або збільшенні) частки ринку і, отже, все ще конкурують за підписані премії.
  • Тривала геополітична нестабільність призводить до невизначеності на ринках каско і AVN52; однак, загалом, поява нових потужностей допомагає контролювати зростання ставок.
Источник:  Marsh
URL статьи:  https://www.marsh.com/en/industries/aviation-space/insights/aviation-insurance-market-overview-q4-2023.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес