На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

В Україні має з'явитися новий держстраховик: акції "Мотор-Гарант" передадуть до Фонду держмайна

Версия для печати Версия для печати
19.04.2024 

Після завершення всіх судових процедур у справі про стягнення 90,1% страхової компанії "Мотор-Гарант" права на них передадуть державі, а саме, Фонду держмайна України. Це в ексклюзивному коментарі "Мінфіну" підтвердила директор Департаменту санкційної політики Міністерства юстиції Інна Багатих.

Вчора стало відомо, що Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Мін'юсту щодо застосування санкцій у вигляді стягнення активів у експрезидента АТ "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєва та екстоп-менеджера компанії Петра Кононенка.

У дохід держави стягнуто кошти, нерухомість, а також корпоративні права низки підприємств: ТОВ "Вінницький авіаційний завод" (100% акцій), ТОВ "Вертольоти МСБ" (100%), ТОВ "Перспектива високі технології" (17%) та ін. А також дві фінансові установи – АТ "Мотор-Банк" (100% акцій) та ТДВ "СК "Мотор-Гарант" (90,1%), і, як зараз пояснили в Мін'юсті, їх акції передадуть до Фонду держмайна.

"Але ще апеляція – щонайменше 2 місяці, а може бути й довше (у справі Дерипаски апеляція затяглася майже на пів року). Апеляція – остання стадія, касації немає. Рішення одразу подається до Фонду державного майна України, далі – від нього залежить, як швидко відбудеться реєстрація власності за державою. Як правило, йдеться про 1−2 місяці", – прокоментувала "Мінфіну" нюанси Інна Багатих.

Источник:  Мінфін
URL статьи:  https://minfin.com.ua/ua/2024/04/19/125324940/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес