На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Marsh запустило MiCAssure спеціальне страхове рішення для постачальників криптоактивів у ЄС

Версия для печати Версия для печати
08.05.2024 

Marsh, страховий брокерський підрозділ Marsh McLennan, запустив MiCAssure, спеціальне страхове рішення для постачальників послуг криптоактивів у ЄС, повідомляє сайт Reinsurance News.

Ця інноваційна страхова пропозиція призначена для постачальників послуг з криптоактивів, що базуються в ЄС, таких як зберігачі, біржі та адміністратори, які повинні дотримуватися майбутнього Регламенту ринків криптоактивів (MiCA).

Це регулювання спрямоване на забезпечення стабільності ринку і вирішує такі питання, як правова визначеність, захист споживачів і фрагментація регулювання на ринку криптоактивів.

Угода MiCA, що набуває чинності 30 грудня 2024 року, встановлює комплексну нормативну базу для ринку криптоактивів ЄС. Вона вимагає, щоб регульовані фірми, уповноважені відповідно до MiCA, підтримували пруденційні гарантії або за рахунок власних коштів, або шляхом наявності страхового поліса для покриття конкретних ризиків.

Розроблений Marsh Specialty у співпраці зі страховиками Lloyd's і лондонського ринку, MiCAssure пропонує покриття претензій третіх сторін, що виникають унаслідок спотворення фактів, зобов'язань конфіденційності, переривання бізнесу, юридичних і нормативних зобов'язань, а також грубої недбалості в захисті криптоактивів і коштів клієнтів. Він усуває ризики, викладені в пруденційних вимогах MiCA, і допомагає компаніям усунути або зменшити потребу в резервах капіталу для покриття нормативних ризиків.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес