На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Aon запускає комплексне рішення зі страхування уловлювання та зберігання вуглецю

Версия для печати Версия для печати
14.05.2024 

Aon розробила новий страховий продукт для міжнародних транспортних і складських компаній, що займаються зберіганням вуглекислого газу.

За словами компанії, цей новий продукт забезпечить покриття ключових ризиків, пов'язаних з уловлюванням та зберіганням вуглецю (УЗВ).

Він також спрямований на підвищення ролі страхування у зниженні ризиків глобальних проектів УЗВ, що, як повідомляється, відкриє доступ до постачальників капіталу та інвесторів; усуне значну прогалину в захисті цих проектів; і змінить уявлення про те, що підлягає страхуванню.

"Утилізація та зберігання уловленого вуглецю вирішує екологічні, соціальні та управлінські аспекти (ESG) шляхом скорочення викидів вуглецю і дозволяє енергетиці та іншим галузям, що здійснюють викиди, досягти своїх цілей і завдань щодо досягнення нульового рівня викидів", – пояснив Аон.

Фірма додала, що її продукт для енергетичного переходу був створений завдяки її ролі страхового брокера для Eni UK, провідної компанії в консорціумі, що реалізує інноваційний низьковуглецевий і водневий проект HyNet North West, і Northern Endurance Partnership (NEP), до складу якого входять bp, Equinor і TotalEnergies.

Аон продовжив: "Цей проект є одним з перших великих комерційних масштабів і повних процесів транспортування та поглинання вуглецю для уловлювання, видалення та зберігання промислових викидів двоокису вуглецю, що є ключовим для декарбонізації промислового центру Великої Британії".

Вільям Лінч, бізнес-лідер з природних ресурсів компанії Aon, прокоментував: "Уловлювання вуглецю є фундаментальним компонентом у скороченні викидів та підтримці енергетичного переходу. Хоча проблеми залишаються, це перше у своєму роді рішення з передачі ризиків, спрямоване на забезпечення комплексного покриття в рамках узгодженої політики для транспортних і складських компаній, що займаються уловлюванням та зберіганням вуглецю".

"Страхування охоплює будівництво та перепрофілювання існуючих активів, а також фазу експлуатації. Величезною перевагою для операторів та їхніх інвесторів, а також клієнтів є знання того, якими будуть їхні страхові витрати та покриття в умовах невизначеності на ринку.

"Аон очолював розробку цього продукту протягом останніх 18 місяців, працюючи у співпраці з провідними андеррайтерами та юридичною спільнотою, і ми з нетерпінням чекаємо на роботу над багатьма подібними проектами".

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/aon-launches-comprehensive-carbon-capture-and-storage-insurance-solution/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес