На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Як мінімізувати фінансові ризики під час відкриття свого бізнесу?

Версия для печати Версия для печати
23.05.2024 

Ведення комерційної діяльності завжди пов'язане з певними ризиками, тому що продажі продукту можуть не виправдати очікування або бути недостатньо стабільними. Будь-який бізнесмен прагне убезпечити себе від можливих втрат, для чого існують різні інструменти страхування ризиків. Розглянемо найефективніші прийоми, за допомогою яких можна знизити ймовірність фінансових втрат без шкоди для масштабів своєї справи.

Залучений і позиковий капітал

Зовсім не обов'язково відкривати бізнес самотужки, використовуючи тільки власні ресурси. З метою мінімізації ризиків можна залучати й інших зацікавлених людей з підприємницькими здібностями, які поділяють ідею проєкту, вірять у його майбутнє і готові вкладатися в нього фінансово. Дізнатися про те, як знайти інвестора, і на що вони звертають увагу під час вибору проєкту, можна на порталі trafficcardinal.com. Тут також можна дізнатися, який бізнес відкрити з мінімальними вкладеннями, будучи впевненим у наявності попиту і потенційних хороших продажах свого продукту. Існує ціла низка видів діяльності, якими можна займатися вдома або орендуючи невелике приміщення, що мінімізує фінансові вкладення, а разом із ними – і ризики втрати грошей. Навіть якщо такий бізнес не піде, його засновник багато не втратить, тому що стартові вкладення від початку були мінімальними.

Ефективна реклама та маркетинг

Фінансові ризики бізнесу пов'язані з тим, що продукт може погано продаватися або взагалі не знайти відгуку в цільової аудиторії. Щоб мінімізувати такі ризики, необхідно ретельно готуватися до запуску продукту, добре все продумати і прорахувати заздалегідь. Грамотний бізнес-план, складений на основі професійного маркетингового дослідження ринку, є тим міцним фундаментом, який допоможе бізнесу вирости і вистояти навіть у сильну бурю. Не менш важливими є ефективна реклама і маркетинг, тому що мало просто створити хороший якісний продукт – потрібно ще правильно піднести його аудиторії. Ось чому на рекламі та маркетингу не варто економити – від цього залежатиме успіх усього бізнес-починання. Слід зауважити також, що для мінімізації фінансових ризиків у бізнесі можна вдатися до роботи за франшизою. Така схема спирається на готові маркетингові напрацювання головного офісу і практично гарантує успіх на ринку без необхідності великих вкладень у розкрутку бренду, як це буває з новим бізнесом, створюваним "з нуля".

Джерело:  Ділові новини
URL статті:  http://e-news.com.ua/show/566219.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес