На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

У нафтового танкера "тіньового флоту" Росії відмовив двигун у Турецькій протоці

Версия для печати Версия для печати
23.05.2024 

У нафтового танкера тіньового флоту, що перевозив російську нафту, відмовив двигун під час проходження через турецьку протоку Дарданелли, що спричинило тимчасове блокування морського руху.

Інцидент, пов'язаний з танкером Hera 1, стався біля входу в протоку на північному заході Туреччини о 6:55 ранку, внаслідок чого рух суден у південному напрямку було призупинено на три години, поки тривала рятувальна операція, повідомляють місцеві судноплавні агенти.

Рух у південному напрямку було відновлено о 10 годині ранку за місцевим часом, і наразі танкер поставлено на якірну стоянку. Варто нагадати, що мільйони барелів російської нафти переміщуються по всьому світу – часто через вузькі морські протоки – без чіткого уявлення про те, як вони застраховані.

Шість вузьких місць, які можуть перевернути світову торгівлю: Коротко про головне

Судно прямувало до Суецького каналу з вантажем близько 730 000 барелів російської нафти, завантаженої в чорноморському порту Новоросійськ, свідчать дані відстеження суден, зібрані агентством Bloomberg. Згідно з інформацією про судноплавство, отриманою агентством Bloomberg, кінцевим пунктом призначення судна є Індія.

Його страховик і бенефіціарний власник не вказані в базі даних Міжнародної морської організації, що відповідає загальному визначенню судна тіньового флоту.

Джерело:  Bloomberg
URL статті:  https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-05-23/russia-shadow-fleet-oil-tanker-had-engine-fail-at-turkish-strait?srnd=homepage-americas

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес