На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Marsh McLennan запускає рішення на основі ЩІ для покращення управління ризиками ланцюга поставок

Версия для печати Версия для печати
28.05.2024 

Marsh McLennan, міжнародний перестрахувальний брокер, запустив Sentrisk, платформу на базі штучного інтелекту з інтегрованими консультаційними послугами, яка має на меті змінити спосіб управління ризиками глобальних ланцюгів поставок.

Sentrisk дозволяє клієнтам складати комплексну карту ланцюгів поставок, виявляти прогалини та підвищувати стійкість до загроз, пов'язаних зі зростанням геополітичної напруженості, виробництвом продуктів харчування та логістикою, що перебувають під загрозою через кліматичні зміни.

Над створенням Sentrisk працювали компанії Marsh McLennan, Marsh та Oliver Wyman.

Мартін Саут, президент і головний виконавчий директор Marsh, прокоментував: "Зростання геополітичної напруженості та інші ризики, такі як вплив кліматичних явищ, означають, що вразливість ланцюгів поставок зараз є однією з головних проблем для компаній. Завдяки Sentrisk клієнти можуть використовувати технологію штучного інтелекту для прийняття більш обґрунтованих рішень, щоб підвищити свою стійкість до серйозних потрясінь".

Sentrisk може глибоко проаналізувати ланцюг поставок компанії, а потім накласти власну аналітику, щоб виявити вразливі місця з низьким, середнім і високим ступенем ризику аж до рівня конкретного сайту, постачальника або компонента.

Користувачі отримують комплексну оцінку ризиків свого ланцюга поставок, сповіщення про збої поблизу критично важливих об'єктів та доступ до послуг з консультування щодо ризиків від Marsh та Oliver Wyman.

Поточні ризики, що моделюються, включають природні небезпеки, геополітичні, кліматичні та репутаційні ризики, а також структурні ризики, такі як залежність від одного постачальника та географічна концентрація.

Нік Студер, президент і головний виконавчий директор Oliver Wyman Group, підсумував: "Завдяки Sentrisk клієнти можуть отримати більш широку перспективу для формування своєї стратегії. Знаючи, де знаходяться ризики в їхньому ланцюгу поставок, вони можуть краще передбачати ризики у відповідь на глобальні події та вживати проактивних заходів до того, як відбудуться збої".

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/marsh-mclennan-launches-ai-powered-solution-to-enhance-supply-chain-risk-management/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес