На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Звіт про кіберстрахування у Великобританії за 1 квартал 2024 року

Версия для печати Версия для печати
05.06.2024 

Ознайомтеся з тенденціями, порадами та стратегіями кіберстрахування у Великобританії, які допоможуть вам підвищити свою стійкість та орієнтуватися в ландшафті цифрових ризиків.

У нашому звіті про кіберстрахування за 1 квартал 2024 року наша команда британських експертів з кібербезпеки надає практичні поради та рекомендації, які допоможуть вам залишатися стійкими до кіберзагроз у 2024 році та в майбутньому. Спираючись на тенденції, які ми спостерігаємо, ми пропонуємо практичні стратегії для захисту вашої організації від еволюції кіберзагроз.

Отримайте свій примірник зараз, щоб отримати знання та рекомендації, необхідні для того, щоб орієнтуватися в складному кіберландшафті та зробити правильні кроки, щоб забезпечити безпеку вашої організації перед обличчям нових цифрових ризиків.

Що всередині?

  • Ринок, дружній до покупця: Дізнайтеся, як британський ринок кіберстрахування стає все більш "дружнім до покупця" завдяки надлишку потужностей та інтенсивній конкуренції серед страховиків, що призводить до зниження тарифів.
  • Посильте свою кіберстійкість: Дізнайтеся про зміну фокусу уваги страховиків з "якщо" на "коли" відбувається кібератака та зрозумійте, які наслідки це має для стратегій кіберстійкості вашої організації.
  • Питання та відповіді щодо страхових випадків: Глибоко зануритесь у зростання кількості атак з використанням програм-вимагачів та критичну роль людського фактору в кіберінцидентах. Дізнайтеся, чому навчання співробітників, планування реагування на інциденти та постійне інформування про нові правила є важливими для ефективного управління ризиками.
  • У центрі уваги –штучний інтелект: дізнайтеся про нові кіберризики, пов'язані зі ШІ, та їхній потенційний вплив на страхові виплати.
Джерело:  Marsh
URL статті:  https://www.marsh.com/en/services/cyber-risk/insights/q1-2024-cyber-insurance-report.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес