На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Moody's змінює прогноз по сектору особистого страхування в США на "стабільний"

Версия для печати Версия для печати
05.06.2024 

Агентство Moody's змінило прогноз по сектору особистого страхування від нещасних випадків (P&C) в США з негативного на стабільний, що відображає подальше покращення результатів андеррайтингу.

За даними рейтингового агентства, страховики в цьому секторі "значно підвищили ціни" як на автострахування, так і на страхування власників житла, щоб компенсувати високі витрати на ремонт і будівництво автомобілів, високі збитки від стихійних лих і погодних явищ, а також підвищені витрати на перестрахування.

Зокрема, американські страховики особистого автострахування, як повідомляється, відреагували на зазначені тенденції високих витрат на збитки "агресивним" підвищенням тарифів та іншими андеррайтинговими заходами, спрямованими на підвищення прибутковості.

"Компанії прагнуть підвищити ставки автострахування приблизно на 11% у 2024 році, що нижче, ніж 14% у 2023 році, але все ще вище, ніж середній показник до пандемії, який становив близько 4,5%", – пояснили в Moody's.

Тим часом очікується, що страховики житла продовжать підвищувати ставки в 2024 році приблизно на 13,5%, що трохи нижче, ніж у 2023 році.

Moody's зазначає, що страховики житла також посилюють умови та збільшують бюджети на покриття катастроф, пов'язаних з погодними ризиками.

"Ми очікуємо, що покращення результатів андеррайтингу в поєднанні з вищим чистим інвестиційним доходом допоможе американським страховикам особистого страхування зберегти або підвищити рівень капіталу", – зазначає рейтингове агентство.

Moody's продовжує: "Хоча капітал деяких страховиків особистого страхування знизився, ми очікуємо, що більшість компаній збережуть або підвищать рівень капіталу завдяки високим прибуткам. Компанії, як правило, мають стійкі баланси з керованим валовим і чистим андеррайтинговим левериджем, високоякісні інвестиції та хорошу ліквідність".

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/moodys-changes-outlook-of-us-pc-personal-insurance-sector-to-stable/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес