На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

WTW оголосила про розширення регіональної групи лідерів з корпоративних ризиків і брокерської діяльності

Версия для печати Версия для печати
25.06.2024 

Глобальна компанія у сфері консалтингу, брокерських послуг Willis Towers Watson (WTW) 24 червня оголосила про призначення Тіа Вілсон заступником регіонального керівника і глобальним захисником клієнтів у відділі корпоративних ризиків і брокерської діяльності в Північній Америці.

Як повідомляється на сайті компанії, основним завданням Тіа Вілсон є прискорення зростання прибутку, працюючи разом з нашими галузевими вертикальними підрозділами (IVD). Вона займатиметься наймом, утриманням колег і клієнтів, підбором персоналу та розвитком талантів, щоб підтримувати розвиток найкращих у своєму класі знань і створювати нові інноваційні рішення для наших клієнтів.

Крім своєї ролі заступника керівника на північному сході, Тіа також буде працювати в якості глобального адвоката по роботі з клієнтами.

До приходу в WTW Вілсон працювала в Aon, останнім часом обіймала посаду старшого керуючого директора в групі рішень з перестрахування Aon, приділяючи особливу увагу розробці унікальних, оптимізованих програмних структур, що забезпечують оптимальні результати.

Джерело:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес