На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

У I пів.-2024 вартість угод M&A у сфері страхування у Великобританії досягла 900 млн фунтів стерлінгів – EY

Версия для печати Версия для печати
09.07.2024 

Згідно з новим звітом компанії EY, кількість публічно оприлюднених угод зі злиття та поглинання у страховому секторі Великобританії зросла з 54 у першому півріччі 2023 року до 94 у першому півріччі 2024 року, а загальна вартість угод зросла з 400 млн фунтів стерлінгів до 900 млн фунтів стерлінгів.

Ця інформація є частиною останнього аналізу злиттів та поглинань у секторі фінансових послуг, проведеного компанією EY, який показав, що британські банки, страхові компанії та компанії, що управляють активами, публічно розкрили інформацію про 175 угод за період з січня по липень цього року, що є найвищим піврічним показником за останнє десятиліття.

Загальна вартість розкритих угод у секторі фінансових послуг Великобританії в першому півріччі також зросла порівняно з аналогічним періодом минулого року, збільшившись з 5 млрд фунтів стерлінгів у першому півріччі 2023 року до 6,9 млрд фунтів стерлінгів у першому півріччі 2024 року.

Як повідомляється, кількість розкритих угод у банківському секторі Великобританії зменшилася з 39 у першому півріччі 2023 року до 34 у першому півріччі 2024 року, в той час як загальна вартість розкритих угод збільшилася з 3,2 млрд фунтів стерлінгів у першому півріччі минулого року.2 млрд фунтів стерлінгів у першому півріччі 2023 року до 5,5 млрд фунтів стерлінгів у першому півріччі 2024 року.

У той же час, кількість публічно розкритих угод у сфері управління активами у Великобританії впала з 66 у першому півріччі 2023 року до 47 у першому півріччі 2024 року, а загальна вартість розкритих угод скоротилася більш ніж удвічі з 1,5 млрд фунтів стерлінгів у першому півріччі 2023 року до 500 млн фунтів стерлінгів у першому півріччі 2024 року.

Згідно зі звітом EY, кількість небританських фірм, які придбали британські компанії, зросла з 28 у першому півріччі 2023 року до 34 у першому півріччі 2024 року, хоча загальна вартість угод зменшилася з 3,1 млрд фунтів стерлінгів у першому півріччі 2023 року до 1 млрд фунтів стерлінгів у першому півріччі 2024 року.

"Кількість британських компаній, які придбали закордонні компанії, зросла з 34 у першому півріччі 2023 року до 48 у першому півріччі 2024 року, а загальна сума угод збільшилася з 200 млн фунтів стерлінгів у першому півріччі 2023 року до 1,5 млрд фунтів.3 млрд у першому півріччі 2024 року", – додали в EY.

Том Грум, керівник відділу стратегії та угод у сфері фінансових послуг EY у Великобританії, прокоментував: "Ознаки відновлення економіки Великобританії підвищили довіру на ринку, і британська галузь фінансових послуг зафіксувала найвищий піврічний обсяг угод зі злиття та поглинання за останні десять років.

"Хоча короткострокове збільшення обсягу та вартості угод важливо відстежувати, для розуміння загальної картини необхідно розглядати активність у довгостроковій перспективі.

Хоча цього року обсяг угод збільшився, хоча в середньому і на нижчі показники, макроекономічна невизначеність, геополітична напруженість та зміна уряду можуть створити додаткові перешкоди.

Однак, за умови подальшого покращення економічних перспектив, ми очікуємо, що активність у сфері злиттів та поглинань зростатиме – як у кількісному, так і у вартісному вираженні – впродовж 2024 року, оскільки компанії прискорюватимуть реалізацію своїх планів з впровадження інновацій та розвитку у сприятливому економічному середовищі."

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/uk-insurance-ma-deal-value-hits-900m-in-h1-as-total-number-increases-ey/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес