На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Пом'якшення ринку страхування авіаперевезень принесло користь покупцям у 2'24: Gallagher Specialty

Версия для печати Версия для печати
15.07.2024 

У звіті Gallagher Specialty "Plane Talking Q2 2024" підкреслюється, що надлишкова ємність і посилення конкуренції сприяють пом'якшенню тарифів, створюючи більш конкурентне цінове середовище, яке приносить користь покупцям авіаційного страхування.

Цей надлишок ємності обумовлений підвищенням тарифів в останні роки в поєднанні зі зниженням середнього розміру страхових виплат, посиленням конкуренції і фокусом на завоюванні частки ринку за рахунок суворих стандартів андеррайтингу.

У звіті наголошується, що багато страховиків активно прагнуть збільшити обсяги своїх премій. Однак, усталені гравці стикаються з тиском на прибутковість і скороченням маржі прибутку, що посилюється зростанням утримань і збільшенням розриву між ціноутворенням у страхуванні та перестрахуванні. Керівництво страховиків буде уважно стежити за адекватністю тарифів у найближчі місяці і може переглянути стратегії розподілу капіталу.

Gallagher Specialty також спостерігала значні зміни серед персоналу страховиків. Досвідчені андеррайтери та продуктові лідери змінюють компанії, що створює певні проблеми. Дехто все ще пристосовується до нових ролей, дехто перебуває у тимчасовій відпустці, а деякі страховики активно набирають персонал для заповнення вакансій у своїх командах.

Gallagher Specialty заявила: "Під час цього перехідного періоду неминуче виникають питання щодо майбутніх планів андеррайтингу і того, що це означає, але наразі передчасно говорити про те, який вплив (якщо такий буде) ця нещодавня активність матиме на відповідні ринки".

Забігаючи наперед, Gallagher Specialty очікує, що поточні тенденції збережуться у 3 кварталі 24 року, якщо не відбудеться жодних нових подій, збитків чи серйозних ринкових потрясінь.

Поточні ринкові умови сприятливі для покупців, оскільки більшість клієнтів очікують більш сприятливих результатів продовження договорів оренди.

Gallagher Specialty прогнозує, що цей "ринок покупця" збережеться у найближчій перспективі. Однак невирішені питання, такі як потенційні претензії з боку лізингодавців, можуть вплинути на майбутню пропускну спроможність та андеррайтингові настрої в міру того, як ринкові умови стануть більш зрозумілими.

Нарешті, Gallagher Specialty визнає реактивну природу ринку, що призводить до обережного прогнозу на довгострокову перспективу через можливість швидких змін в обставинах.

Джерело:  Reinsurance News

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес