На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Опитування показує, що перестраховики будуть націлені на зростання існуючих лінійок на тлі нарощування капіталу

Версия для печати Версия для печати
09.08.2024 

Оскільки перестраховики накопичують капітал і зберігають прибутки після переважно позитивних результатів, 42% респондентів галузі в нещодавньому опитуванні Reinsurance News вказали, що зростання існуючих ліній є найбільш вірогідною сферою для розміщення капіталу.

Це не дивно, враховуючи триваючі сприятливі ринкові умови та покращення результатів, про які ми вже повідомляли у першому півріччі. Перестраховики помітно зростають, особливо в майновому страхуванні, яке вже давно вважається одним з найпривабливіших ринків.

Нещодавно Chubb опублікував свої результати за 2 кв.ртал 2024 року, зазначивши, що дохід від андеррайтингу P&C склав $1,42 млрд із комбінованим коефіцієнтом 86,8%, незважаючи на зростання збитків від катастроф до оподаткування, за вирахуванням перестрахування, до $580 млн.

Водночас, Munich Re повідомила, що її перестрахувальний бізнес вніс 1,3 млрд євро та 3,2 млрд євро до чистого результату Групи у другому кв.рталі та першому півріччі 2024 року, відповідно, і, незважаючи на зростання витрат на великі збитки, комбінований коефіцієнт перестрахування P&C зміцнився.

Тим часом, Everest, Beazley, RenaissanceRe та Lancashire зазнали позитивних змін у другому кв.рталі, а Пол Грегорі, операційний директор Lancashire, зазначив: "Ми розглядаємо ринок перестрахування майна як чудове місце для роботи, з широкими можливостями для створення добре структурованого бізнесу з хорошою ціною".

З решти респондентів нашого опитування, яке зібрало думки широкого кола осіб у перестрахувальному секторі, 25% зазначили, що капітал піде на викуп акцій/дивіденди, 19% – на відкриття нових напрямків, а 13% – на злиття та поглинання.

Зважаючи на сильний акцент на розміщення капіталу в існуючих напрямках, особливо в майновому перестрахуванні, галузь має всі можливості для того, щоб отримати вигоду з поточних умов.

Як розуміє Reinsurance News, стратегічний розподіл капіталу, чи то через реінвестування в основні напрямки, чи то через вивчення нових можливостей, матиме вирішальне значення для підтримання цього імпульсу і забезпечення довгострокового успіху.

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/poll-suggests-re-insurers-will-target-growth-in-existing-lines-amid-capital-build-up/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес