На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Marsh запроваджує новаторське страхове покриття для глобальних проектів з транспортування та зберігання CO2

Версия для печати Версия для печати
15.08.2024 

Marsh, страховий брокер і консультант з питань ризиків, що входить до складу Marsh McLennan, представив нове страхове рішення, спрямоване на транспортування і зберігання вуглекислого газу (CO2).

Це інноваційне рішення доступне для проектів по всьому світу і вирішує ключові проблеми страхування, які раніше сповільнювали розвиток галузі уловлювання та зберігання вуглецю (УЗВ).

Розроблена командою Marsh's Energy & Power за підтримки Canopius, ця нова страхова пропозиція забезпечує широке покриття для компаній, що займаються транспортуванням та закачуванням уловленого CO2 в геологічні формації.

Ганна Дженнінгс, керівник Глобальної ініціативи з уловлювання та зберігання вуглецю, Energy and Power, Marsh Specialty, прокоментувала: "Уловлювання та зберігання вуглецю відіграє фундаментальну роль у скороченні викидів на глобальному рівні та створенні системи з нульовим споживанням енергії.

Нове рішення Marsh Specialty не лише значною мірою змінює параметри традиційного енергетичного страхування, але й забезпечує більшу визначеність та впевненість для інвесторів, урядів та регуляторів".

Нове рішення Marsh Specialty не лише значною мірою змінює параметри традиційного енергетичного страхування, але й забезпечує більшу визначеність та впевненість для інвесторів, урядів та регуляторів".

Крім того, він включає положення про придбання вуглецевих кредитів для компенсації будь-яких витоків CO2, з деталями, що залежать від місця розташування проекту.

Сем Харрісон, директор з андеррайтингу групи Canopius, сказав: "Наше завдання – знайти рішення для невідомих ризиків, пов'язаних з новими технологіями: "Наша робота полягає в тому, щоб знайти рішення для подолання ще невідомих ризиків, пов'язаних з цими новими, захоплюючими технологіями. Але це не означає, що ми працюємо в темряві, у нас є багаторічний досвід пошуку рішень для традиційних ризиків, пов'язаних з видобутком енергоресурсів, і ми можемо застосувати цей досвід у цих нових галузях.

Працюючи з нашими партнерами та їхніми клієнтами, ми можемо засвоїти отримані уроки та знайти нові, інноваційні шляхи вирішення завтрашніх викликів".

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/marsh-introduces-pioneering-insurance-coverage-for-global-co2-transport-and-storage-projects/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес