На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Зливові паводки в Торонто/Онтаріо принесли $940 млн страхових збитків: CatIQ

Версия для печати Версия для печати
20.08.2024 

За попередніми оцінками компанії Catastrophe Indices and Quantification Inc. (CatIQ), раптова повінь у Торонто та інших частинах південного Онтаріо, що сталася 15-16 липня 2024 року, завдала страхових збитків на суму понад 940 мільйонів доларів США.

Аманда Дін, віце-президент Страхового бюро Канади (IBC) в Онтаріо та Атлантиці, прокоментувала: "Страхова індустрія давно попереджала, що несприятливі погодні явища стають все частішими та інтенсивнішими. Цьогорічне літо, на жаль, доводить правильність цього твердження.

"Цього літа канадські страховики одночасно надавали підтримку клієнтам, які постраждали від повені в Торонто, граду в Калгарі, лісової пожежі в Джаспері та повені в кв.беку.

"Страхова індустрія працює на місцях в Онтаріо, Альберті та кв.беку, допомагаючи клієнтам повернутися до нормального життя. Не можна ігнорувати емоційні страждання, які ці події спричинили тисячам канадців".

За даними IBC, несприятливі погодні умови у 2023 році завдали понад $3,1 млрд страхових збитків по всій Канаді.

Насправді, застраховані збитки, пов'язані з несприятливими погодними умовами в Канаді, як повідомляється, перевищують 2 мільярди доларів щорічно. Для порівняння, між 2001 і 2010 роками канадські страховики в середньому втрачали 675 мільйонів доларів на рік у зв'язку з несприятливими погодними умовами.

Крейг Стюарт, віце-президент IBC з питань зміни клімату та федеральних питань, сказав: "Зважаючи на кілька великих стихійних лих протягом одного місяця, включаючи чергову серію проливних злив у Великому Торонто на вихідних, у поєднанні з дефіцитом кв.ліфікованої робочої сили та проблемами в ланцюжку поставок, ми закликаємо постраждалих клієнтів набратися терпіння.

"Відбудова потребує часу. IBC та її члени закликають уряди покращити готовність до стихійних лих та відновлення по всій країні".

Стюарт продовжив: "Якщо федеральний уряд не виділить цієї осені необхідні ресурси для підтримки Національної програми страхування від повеней, а провінції і території не візьмуть на себе зобов'язання щодо зменшення ризику повеней, страховики не зможуть підтримати програму до наступних федеральних виборів.

"Це єдиний і найважливіший крок, який може зробити уряд, щоб краще захистити домовласників від фінансових ризиків, пов'язаних зі зміною клімату. Уряди повинні зробити важкий вибір – припинити будівництво та реконструкцію на заплавах, інвестувати в пом'якшення наслідків стихійних лих, включаючи модернізацію інфраструктури зливової каналізації, та впроваджувати програми з будівництва вогнестійких та стійких до повеней будинків".

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/toronto-ontario-flash-flooding-drives-940m-in-insured-damage-catiq/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес