На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Swiss Re представляє новий передовий інструмент для оцінки ризику ішемічної хвороби серця

Версия для печати Версия для печати
27.08.2024 

Swiss Re, міжнародний перестрахувальник, представив оновлення свого посібника з андеррайтингу Life Guide, зокрема, вдосконаливши калькулятор ішемічної хвороби серця (ІХС).

Цей передовий інструмент зараз доступний для більш ніж 25 000 користувачів Life Guide у 800 компаніях у 100 країнах світу.

Удосконалений калькулятор CAD покликаний спростити процес андеррайтингу, дозволяючи андеррайтерам більш точно оцінювати страхові премії на основі профілю серцево-судинного ризику людини.

Він пропонує комплексний підхід до оцінки таких важливих факторів, як діагноз ІХС, історія хвороби, лікування та супутні стани здоров'я.

Оновлення також має перероблений, зручний інтерфейс, який інтегрує рейтинги CAD з Life Guide. Крім того, андеррайтери тепер можуть використовувати інтерактивну 3D-модель серця для кращої візуалізації пов'язаних з цим ризиків.

З огляду на те, що ССЗ є основною причиною смертності в усьому світі, вони перебувають у центрі уваги медичних страховиків. Попередній калькулятор ССЗ, запущений у 2018 році, став одним із найпопулярніших інструментів Life Guide, яким користуються в середньому 300 000 разів на рік.

Оновлений калькулятор CAD – це лише одне з декількох покращень, які Swiss Re впроваджує в щорічному оновленні Life Guide. Інші вдосконалення включають додавання нових рейтингових сторінок, що відображають останні медичні дані, а також суттєве покращення зручності користування платформою, навігації та загальної функціональності.

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/swiss-re-reveals-new-advanced-tool-for-evaluating-coronary-artery-disease-risk/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес