На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Зростання ставок автострахування не сповільнюється

Версия для печати Версия для печати
22.08.2024 

Дані за перше півріччя свідчать про 15% зростання страхових премій за повним покриттям, згідно зі звітом, опублікованим сайтом порівняння страхових послуг Insurify, чия команда аналітиків прогнозує загальне зростання на 22% у 2024 році.

Звіт показує, що останні підвищення ставок "значною мірою є продовженням підвищення ставок у 2023 році", коли відбулося аналогічне зростання на 24% "у відповідь на рекордні збитки страховиків від андеррайтингу в попередньому році. У 2023 році страхові збитки знизилися до 17 мільярдів доларів США – фінансовий удар, який все ще був досить значним, щоб спричинити значне підвищення ставок у першій половині 2024 року".

"Збитки страховиків є результатом поєднання інфляційного тиску (наприклад, зростання вартості ремонту транспортних засобів та стрімкого зростання цін на нові автомобілі) та безпрецедентних кліматичних катастроф, які призводять до збільшення кількості страхових випадків, пов'язаних з погодними умовами, у штатах, які раніше не стикалися з таким типом збитків", – йдеться у звіті.

Джерело:  Business Insurance
URL статті:  https://www.businessinsurance.com/car-insurance-rate-spikes-not-slowing-down/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес