На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Ставки страхування майна в США впали вперше з 2017 року

Версия для печати Версия для печати
17.09.2024 

Ставки страхування майна в США знижуються вперше за майже сім років після того, як страховики повернулися до прибутковості на тлі зниження збитків, пов'язаних зі стихійними лихами.

Середня ставка страхування майна в США знизилася на 0,94% у другому кварталі порівняно з попереднім роком, після кількох періодів пом'якшення зростання протягом останнього року, згідно зі звітом про ринок нерухомості від Aon Plc. Вперше ставки знизилися з третього кварталу 2017 року.

"Ми, як і наші клієнти, раді, що ставки нарешті знижуються", – сказав в інтерв'ю Вінсент Флад, керівник практики нерухомості в США компанії Aon. "Клієнти, безумовно, втомилися від ставок".

Джерело: Aon's Q3 2024 Property Market Dynamics Report

Останніми роками частіші збитки тиснули на прибутковість американських страховиків, що призвело до зростання ставок, які перевищили 30% у третьому кварталі 2020 року. Потім зростання процентних ставок ще більше посилило тиск на сектор, оскільки інвестори залишили ринок перестрахування в пошуках альтернативних вкладень, зазначає Флад.

Минулого року зниження збитків від катастроф означало, що страховики повернулися до прибутковості, що дозволило їм спрямувати більше капіталу на страхування майна, підвищити свої амбіції зростання та прийняти агресивні цінові стратегії.

Очікується, що поміркованість ставок продовжиться в поточному кварталі і може зберегтися, якщо збитки, пов'язані з катастрофами, залишатимуться низькими протягом останніх місяців року, повідомляє Flood.

"Якби у нас відбулася значна подія, то я б побачив, що ринок знову стабілізується, – сказав він. "Але за відсутності такої події, я думаю, ми продовжимо спостерігати зниження ставок у 2025 році".

Автор:  Alexandre Rajbhandari
Джерело:  Bloomberg
URL статті:  https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-09-17/us-property-insurance-rates-fall-for-first-time-since-2017

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес