На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Марш, Tokio Marine Kiln запускає страхування на випадок закриття порту на тлі хаосу в судноплавстві

Версия для печати Версия для печати
19.09.2024 

Брокер Marsh і андеррайтер Lloyd's Tokio Marine Kiln (TMK) організували страхування від перерв у роботі портів, щоб забезпечити захист від зростаючих ризиків зриву торгівлі, таких як загрози для судноплавства в Червоному морі, повідомили керівники компаній.

Порти по всьому світу стикаються з численними проблемами, які порушують потоки товарів, включаючи напади єменських хуситів на комерційне судноплавство, а також ризик страйків на терміналах у Сполучених Штатах.

"Нещодавні геополітичні потрясіння виявили явну прогалину в стандартному захисті портів та інших вантажних об'єктів. Загроза, пов'язана з конфліктом, зробила багато усталених маршрутів непрохідними", – сказав Ед Паркер, керівник управління спеціальних ризиків ТМК.

Новий страховий механізм, який, за словами компаній, є першим у своєму роді, забезпечить покриття до 50 мільйонів доларів США на один інцидент.

"Цей об'єкт не має географічних обмежень щодо того, де може статися подія, яка призведе до перебоїв у роботі. Наприклад, порти в США занепокоєні втратами від перебоїв у торгівлі, якщо Китай вторгнеться/блокує Тайвань, або порт у Сінгапурі може мати занепокоєння, якщо Суецький канал буде заблокований на певний час", – сказала Луїза Невілл, генеральний директор UK Marine в Marsh Specialty, в інтерв'ю Reuters.

За словами Невілла, прогалини у покритті цих ризиків були оцінені після того, як компанії зазнали збитків від атак у Червоному морі.

"Стандартні політики портів і терміналів не реагують на такі інциденти, оскільки немає фізичної шкоди або навіть блокування причалів, але вони зазнають значних втрат доходу", – сказала вона.

Невілл додав, що вони вже отримали зацікавленість від портів західного узбережжя США, які розглядають потенційні перебої в роботі біля Тайваню, а також портів на Близькому Сході через геополітичні ризики.

"За останні кілька років ми стали свідками значних руйнівних подій, чи то війна в Україні, чи то блокування Суецького каналу контейнеровозом Ever Given, збільшення кількості ураганів і тайфунів і, звичайно ж, світова пандемія", – сказала вона.

Автор:  Jonathan Saul
Джерело:  Reuters
URL статті:  https://www.reuters.com/business/finance/marsh-tokio-marine-kiln-launch-port-disruption-insurance-amid-shipping-chaos-2024-09-19/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес