На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Allianz Partners USA представила Універсальний портал претензій з використанням ШІ

Версия для печати Версия для печати
20.09.2024 

Allianz Partners USA представила свій новий універсальний портал з врегулювання збитків, який має зручний для мобільних пристроїв дизайн, покликаний допомогти клієнтам легко пройти процес врегулювання збитків за туристичним страхуванням.

Зростаюче використання штучного інтелекту призводить до виникнення претензій у багатьох сферах бізнесу. Страховики повинні розуміти передбачувані наслідки.

Повністю перероблений сайт має свіжий, легкий для сприйняття освітній контент та покращений користувацький інтерфейс. На сторінках подачі заявок також з'явився чат, який дозволяє клієнтам спілкуватися безпосередньо з агентом і отримувати відповіді на свої запитання на місці.

Функціонал завантаження документів також був оновлений і доповнений персоналізованим списком необхідних документів, який базується на типі позову, що подається, щоб допомогти усунути плутанину щодо того, які документи можуть знадобитися при подачі позову.

Індикатор статусу заявки також був перероблений для кращого візуального представлення поточного статусу клієнтів, і він динамічно оновлюється в міру просування заявки в процесі обробки.

Джерело:

Впровадження цієї нової технології значно прискорить процес врегулювання страхових випадків та значно покращить досвід роботи з нами для наших клієнтів

Maggie Butler, Director of Customer Experience at Allianz Partners USA

Також було покращено комунікацію в процесі врегулювання страхових випадків, а статус претензії клієнта може бути підтверджений за допомогою SMS, електронної пошти або порталу врегулювання страхових випадків.

Allianz Partners USA продовжує інвестувати в автоматизацію процесів врегулювання збитків, щоб оптимізувати процеси та прискорити виплати страхових відшкодувань.

За останнє десятиліття компанія поступово збільшила використання ботів Robotic Process Automation (RPA), які взаємодіють з додатками так само, як і користувачі-люди.

У 2024 році Allianz Partners модернізує свою технологію, замінивши RPA на можливості автоматизації врегулювання збитків на основі штучного інтелекту, які дозволять автоматично схвалювати та оплачувати певні типи збитків. Клієнти та партнери можуть бути впевнені, що тільки люди-рецензенти будуть відмовляти у відшкодуванні збитків, і це буде відбуватися тільки після ретельного вивчення файлу.

Автор:  Peter Sonner
Джерело:  Beinsure
URL статті:  https://beinsure.com/news/allianz-universal-claims-portal/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес