На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Ураган "Мілтон" у Мексиканській затоці ослаб до четвертої категорії

Версия для печати Версия для печати
08.10.2024 

Ураган "Мілтон", що насувається на штат Флорида, ослаб до четвертої категорії за шкалою Саффіра-Сімпсона, повідомляє у вівторок Національний центр США з відстеження ураганів.

Напередодні повідомлялося, що він досяг п'ятої, максимальної, категорії за шкалою Саффіра-Сімпсона.

За даними центру, у вівторок пориви вітру в радіусі дії урагану досягають 249 км/год. "Мілтон" рухається на схід зі швидкістю 14,8 км/год і в середу добереться до Флориди.

Аеропорти штату оголосили про припинення рейсів. Так, аеропорт Тампи закриється у вівторок о 09:00 за місцевим часом (17:00 за Києвом), а Орландо – у середу о 08:00 за місцевим часом (16:00 за Києвом), передає телеканал ABC News.

Раніше влада округу Гілсборо у Флориді, адміністративним центром якого є Тампа, наказала евакуювати жителів районів, прилеглих до затоки Тампа в центральній частині західного узбережжя Флориди.

Влада мексиканського штату Юкатан теж випустила попередження про ураган. Зокрема, у більшості міст штату, розташованих на узбережжі Мексиканської затоки, скасували заняття в навчальних закладах.

"Мілтон" уже призвів до злив у Флориді. За прогнозами метеорологів, до середи в штаті може випасти від 12 до 25 см опадів, а в деяких районах – до 38 см.

У Флориді активно готуються до евакуації, яка може стати наймасштабнішою в штаті з 2017 року, коли ураган "Ірма" змусив 7 млн осіб покинути домівки.

У штаті оголошено режим НС. Губернатор Рон Десантіс попередив жителів про можливі перебої в подачі електроенергії, а також закликав їх забезпечити собі тижневий запас води та їжі.

Джерело:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес