На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Внески на медичне страхування можуть зрости у 2025 році в Саксонії

Версия для печати Версия для печати
08.10.2024 

Внески на медичне страхування та страхування на випадок довготривалого догляду можуть зрости у 2025 році більше, ніж передбачалося раніше. Однією з причин цього є поганий фінансовий стан страхування на випадок довгострокового догляду.

Ліва партія в парламенті землі Саксонія закликає до кардинального вирішення питання фінансування медичного страхування та страхування на випадок довготривалого догляду. Приводом для цього стали повідомлення ЗМІ про те, що внески до цих страхових схем можуть різко зрости в наступному році і що страхування на випадок довготривалого догляду потребує "екстреної операції". "Справедливе рішення очевидне: кожен, хто отримує дохід у цій країні, повинен сплачувати внески у встановлені законом фонди медичного страхування та страхування на випадок довготривалого догляду", – пояснила лідер парламентської групи Сюзанна Шапер.

Належні внески повинні також вимагатися для величезних доходів від зайнятості та фінансового ринку, стверджує Шапер. Річний валовий дохід понад 62 100 євро більше не повинен залишатися неоподатковуваним. "Це не зробить нікого бідним, але всі виграють від кращого медичного обслуговування, а правильні люди отримають полегшення. Якщо ж внески будуть збільшені, то всі платитимуть більше". Однак ті, хто отримує лише низьку зарплату або пенсію, не зможуть впоратися з більш високими відрахуваннями.

Ліва партія тепер хоче звернутися до уряду Саксонії з проханням вжити заходів через Бундесрат. Шапер також повторив вимогу запровадити в Саксонії надбавку на догляд, щоб звільнити тих, хто потребує догляду, від високих особистих внесків.

Джерело:  DieSachsen.de
URL статті:  https://www.diesachsen.de/uk/polityky/ivi-partiyi-zaklykayut-do-vyrishennya-problemy-medychnoho-strakhuvannya-ta-stra-2959843

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес