На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Ставки комерційного страхування знизилися вперше за сім років у 3-му кварталі: Marsh

Версия для печати Версия для печати
24.10.2024 

Індекс глобального страхового ринку Marsh's Global Insurance Market Index показав, що ставки комерційного страхування впали на 1% у 3 кварталі 2024 року, вперше зафіксувавши квартальне падіння з 3 кварталу 2017 року.

За словами Marsh, страхового брокера, радника з питань ризиків та бізнесу Marsh McLennan, цей результат є продовженням тенденції до зниження ставок, яка значною мірою зумовлена посиленням конкуренції між страховиками на світовому ринку нерухомості.

Pat Donnelly, президент Marsh Specialty and Global Placement, Marsh, прокоментував: "У третьому кварталі, вперше за сім років, ми спостерігали зниження глобальної композитної ставки, причому три з чотирьох основних продуктових лінійок зазнали зниження, що є позитивним зрушенням для наших клієнтів.

"Ми уважно стежимо за розвитком ринків на предмет впливу нещодавніх руйнівних штормів під час сезону ураганів у Північній Америці та продовжуємо надавати підтримку нашим клієнтам і широким верствам населення, які постраждали від них".

У середньому ставки в 3 кварталі 2024 року знизилися в Тихоокеанському регіоні на 6%, у Великій Британії – на 5%, в Азії – на 4%, у Канаді – на 3%, а в Індії, на Близькому Сході та в Африці – на 2%.

Тим часом, ставки зросли на 3% у США та регіоні Латинської Америки і Карибського басейну (ЛАК) і залишилися незмінними в Європі.

Індекс глобального страхового ринку Marsh's Global Insurance Market Index також показав, що ставки страхування майна в усьому світі знизилися на 2% після того, як у другому кварталі 2024 року вони були незмінними, а в першому кварталі 2024 року зросли на 3%. Ставки знизилися в США, Великобританії, Канаді, Азії, Тихоокеанському регіоні та IMEA, але зросли в Європі та Латинській Америці та Карибському басейні.

У той же час, у 3 кварталі 2024 року ставки за нещасними випадками зросли на 6% у всьому світі, збільшившись на 3% у кожному з п.п.редніх семи кварталів, що, як кажуть, значною мірою зумовлено занепокоєнням щодо великих присуджень судів присяжних у судах США.

Що стосується кіберстрахування, то в 3 кварталі 2024 року ставки знизилися на 6% в усьому світі, що відповідає темпам зниження в п.п.редні два квартали, причому зниження відбулося в кожному регіоні.

"Більшість некіберполісів містили кібервиключення, що призвело до посилення уваги до способів усунення потенційних прогалин у покритті майнової шкоди або тілесних ушкоджень, спричинених кіберподіями", – додала пані Marsh.

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/commercial-insurance-rates-decline-for-first-time-in-seven-years-during-q3-marsh/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес