На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

S&P оприлюднило топ-50 найбільших страховиків у сфері страхування цивільної відповідальності

Версия для печати Версия для печати
25.10.2024 

Згідно з дослідженням S&P Global Market Intelligence, компанія State Farm Mutual Automobile Insurance Co. продовжує займати третє місце у списку 50 найбільших страховиків світу за темпами зростання і залишається на першому місці.

У 2023 році компанія State Farm заробила майже $87,6 млрд прямих премій, що на 18,3% більше, ніж у попередньому році. Згідно зі звітом S&P Global Market Intelligence, компанія з Блумінгтона, штат Іллінойс, також очолювала рейтинг рік тому.

Джерело: S&P Global Market Intelligence

S&P GMI повідомило, що найбільш швидкозростаючою компанією стала Arch Capital Group, що базується на Бермудських островах. Спеціалізований страховик і перестраховик збільшив валові зароблені премії на 23,1% до близько $17 млрд у 2023 році. Перестрахування було основним драйвером зростання Arch, а також Covea, яка посіла друге місце за темпами зростання на рівні 19,4%. Covea володіє компанією PartnerRe.

У США високі темпи зростання продемонстрували Progressive, American Family, Berkshire Hathaway та USAA.

За даними S&P, у 2023 році 50 найбільших страхових компаній збільшили колективні премії майже на 9% порівняно з 2022 роком. Валові зароблені премії групи або доходи від страхових послуг зросли майже до $1,5 трлн з $1,37 трлн у 2022 році. Лише канадська Intact Financial Corp. зазнала зниження доходів від страхових послуг.

За даними S&P GMI, State Farm не тільки очолив список найбільших страховиків, але й продемонстрував один з найвищих коефіцієнтів збитковості у 85,8 у 2023 році. Лише Aema Groupe, група французьких кас взаємодопомоги, повідомила про вищий коефіцієнт збитковості у 86,2 у 2023 році.

Результати можуть не покращуватися в "Державному господарстві". Коефіцієнт збитковості страховика за лінією для власників житла зріс майже на 12 пунктів до 94,8 у другому кварталі 2024 року.

Джерело:  Insurance Journal
URL статті:  https://www.insurancejournal.com/news/national/2024/10/25/798514.htm

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес