На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Литва надає безкоштовне страхування українським дітям

Версия для печати Версия для печати
23.03.2022 

Страхова компанія "Lietuvos Draudimas" (лідер страхового ринку Литві) оголосила, що компанія надає безкоштовне особисте страхування всім неповнолітнім дітям, що прибувають з України. Статус біженця не вимагається, достатньо, щоб дитина була громадянином України, а страхова подія відбулася на території Литви.

Страховик пояснив, що нинішня ситуація в Україні викликала величезну гуманітарну кризу. У Литві вже зараз живе понад 4000 біженців, з яких 40% – діти. "Отже, ми негайно вирішили дати особисте страхування всім дітям, щоб вони могли відчувати себе безпечно у Литві", – прокоментувала Аурелія Казлаускієн, директор стратегії та клієнтського обслуговування "Lietuvos Draudimas".

Розмір страхового покриття складає 5 000 євро. "Страхове покриття для дітей, що прибувають з України, набуває чинності з 9 березня та діятиме до опівночі 30 квітня. Важливо знати: якщо дитина травмувалась, то спочатку потрібно звернутись до медичного закладу. Після чого необхідно заповнити спрощену форму заяви з випискою з медичного документу. Форму можна знайти на веб-сайті Lietuvos Draudimas. За цим документом постраждалий отримає компенсацію", – говорить Аурелія Казлаускієн.

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес