На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

SCOR став першим з глобальних перестраховиків, хто оприлюднив інформацію, скільки їх бізнесові може коштувати війна в Україні

Версия для печати Версия для печати
19.04.2022 

Французький перестраховик SCOR застеріг, що він попередньо оцінює обсяг відшкодувань внаслідок військового нападу Росії на Україну "високою двозначною цифрою в мільйонах євро" і що перший квартал 2022 року компанія може завершити із збитками.

SCOR став першим з глобальних перестраховиків, хто оприлюднив інформацію, скільки їх бізнесові може коштувати війна в Україні.

Iнші заявляють про очікування, що загальні втрати галузі внаслідок цієї війни будуть еквівалентні катастрофічній події середнього масштабу (від 15 до 30 мільярдів євро). Але виходячи з того, що військові дії впливають на виплати за різними видами страхування та значної невизначеності, оскільки військові дії тривають, зараз надзвичайно важко дати точну оцінку.

Оголошуючи заздалегідь про попередні підсумки першого кварталу, SCOR безперечно хоче дати акціонерам та ринку картину того, на що варто очікувати. SCOR обирає стратегію зарезервувати кошти в "якомога більшому розмірі якомога раніше".

Компанія уважно стежить за перебігом подій в Україні, що адекватно оцінювати потенційний вплив від військових дій та міжнародних санкцій на глобальне перестрахування.

SCOR наголосив, що його дочірня компанія в Росії припинила підписання нових договорів перестрахування.

Компанія акцентує, що виплати очікуються за договорами перестрахування політичних ризиків, кредитних ризиків та авіаційного страхування.

Перестраховик зазначив, що ці виплати будуть додаватись до інших виплат 1 кв. 2022 р., зокрема за збитками внаслідок природних катастроф (включаючи повені в Австралії, європейські снігові шторми, посуха у Бразилії) та продовження пандемії Covid-19 у США.

"Такі ситуації матимуть негативний вплив на комбінований коефіцієнт за страхуванням P&C (майнове страхування), а також на технічний результат лайфового та медичного страхування. Як очікується, це призведе до збитків за підсумками кварталу", – заявили у компанії.

SCOR також заявив, що компанія є добре капіталізованою та має високі показники платоспроможності.

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес