На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Як у війну залучити іноземних інвесторів

Версия для печати Версия для печати
30.06.2022 

Щоб залучити іноземних інвесторів в українську промисловість, необхідно розробити програми страхування їхнього майна на випадок влучання російських ракет чи інших ворожих снарядів. Також вкрай важливо позбутися бюрократичних перепон для інвесторів – створити сприятливий клімат.

Про це повідомив на брифінгу виконавчий директор урядового офісу з питань залучення інвестицій UkraineInvest Сергій Цівкач.

?Працюємо з партнерами, зокрема, з ЄС та США над двосторонніми програмами, які забезпечать страхування інвестицій закордонних підприємців в Україні, – каже він. – Iнвестори дивляться на ситуацію в країні і бачать, що за короткий час агресор може витратити понад 200 млн доларів на ракети, які знищують нашу інфраструктуру. Це, звісно, є негативним фактором для залучення міжнародних інвестицій. Україна повинна перетворитися на державу, де інвестиційні ідеї перетворюються на інвестиційні проєкти за години, а не за місяці?.

За словами Сергія Цівкача, попри війну, іноземні підприємці готові співпрацювати з Україною, головне подбати про інвестиційний клімат ?воєнного часу?.

Так, ірландська компанія інвестує 200 мільйонів євро на будівництво технологічного хабу в Україні. Будівництво стартує у 2023 році і триватиме по 2027 рік. У хабі буде працевлаштовано понад 600 людей, зокрема українців.

Источник:  Високий Замок
URL статьи:  https://wz.lviv.ua/news/463316-yak-u-viinu-zaluchyty-inozemnykh-investoriv

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес