На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Латвійські страхові компанії за шість місяців 2022 року сплатили відшкодувань з ОСЦПВ на суму 30,14 мільйонаєвро

Версия для печати Версия для печати
23.08.2022 

У перші шість місяців 2022 року страхові компанії та Латвійське бюро страховиків транспортних засобів (далі – LTAB) загалом сплатили відшкодувань з ОСЦПВ на суму 30,14 мільйонаєвро, що майже на 15% більше, ніж за відповідний період минулого року.

У першій половині 2022 року загальна кількість заяв на отримання відшкодування від постраждалих в ДТП становила 15172, що майже на 3% більше, ніж з відповідний період минулого року. Структура виплат включає відшкодування за збитки, заподіяні автомобілям (76,1%), виплати особам, травмованим в ДТП (10,5%), виплати державним та муніципальними установам для лікування в медичних установах травм внаслідок ДТП, а також виплачені пільги (6,4%) .

При цьому, розмір середньої виплати продовжує зростати.

Узагальнена статистика LTAB за перші шість місяців 2022 року вказує на те, що цей показник сягнув 1305євро. "У порівнянні з даними за перше півріччя останніх п’яти років, середня виплата зросла на 27% (у першій половині 2018 року вона була 905євро). У свою чергу, порівняно з першою половиною минулого року відбулось зростання на майже 9%", – каже Яніс Абашін, голова правління LTAB, додавши, що значне збільшення показника пов’язане із інфляцією та відповідно, зростанням витрат на відновлювальний ремонт автомобілів, медичні та реабілітаційні послуги.

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес