На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Всеросійський союз страховиків оцінив збитки від вибуху на Кримському мосту у $3-8 млн

Версия для печати Версия для печати
08.10.2022 

Всеросійський союз страховиків (ВСС) оцінив збитки від вибуху на Кримському мосту в 200-500 мільйонів рублів (близько $3-8 млн).

"ВСС оцінює збитки від НП на Кримському мосту на суму 200-500 мільйонів рублів. У ВСС немає інформації про діючі договори страхування щодо інфраструктури Кримського мосту. Як правило, державне майно не страхується", – пояснили у союзі.

Вранці 8 жовтня на Кримському мосту стався вибух та пожежа паливного складу. Пожежа стала наслідком вибуху на полотні шляху та займання паливної цистерни у хвості вантажного поїзда. В результаті сталося обвалення двох автомобільних прольотів мосту та загоряння семи паливних цистерн залізничного складу. Рух мостом зупинено, постраждалих, за попередніми даними, немає. Після 10-ї ранку пожежу загасили, для цього залучили 250 осіб, а також 70 одиниць техніки.

На Кримському мосту, що з’єднує росію та окупований нею півострів і через який росіяни перекидають підкріплення для своїх військ, спалахнула пожежа. Він частково зруйнований, рух мостом закритий. Окупанти спочатку заявили, що горить "цистерна з паливом", пізніше на росії заявили, що на Кримському мосту нібито "підірвали вантажний автомобіль".

Джерела у правоохоронних органах повідомляють, що підрив мосту через Керченську протоку – це спецоперація Служби безпеки України. Водночас у самій СБУ поки що офіційно не коментують свою участь у цих подіях.

У Кремлі не знають, коли відновлять міст. Путін доручив створити урядову комісію у зв’язку "з надзвичайною ситуацією" на окупованому півострові. Слідчий комітет рф порушив кримінальну справу за фактом вибуху на Кримському мості. За якою статтею порушено справу, у повідомленні відомства не йдеться.

Прогнозів щодо відновлення Кримського мосту після пожежі поки немає. У компанії "Российские железные дороги" заявили, що призупинили продаж квитків на потяги до Криму. Через вибух усі потяги у сполученні з окупованим півостровом, які мали відправитись найближчим часом, тимчасово не курсуватимуть.

Источник:  Форіншурер
URL статьи:  https://forinsurer.com/news/22/10/08/41887

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес