На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

У Росії почали "сипатися" літаки: наслідки санкцій наздогнали цивільну авіацію

Версия для печати Версия для печати
03.11.2022 

Стан російської авіації фахівцями міжнародної організації IКАО оцінюється як небезпечний.

В Iркутську у пасажирського літака А320 "Уральських авіаліній" при посадці лопнули шини. За попередньою інформацією, на борту перебували 83 пасажири і шість членів екіпажу, але ніхто не постраждав.

Авіаційний експерт Валерій Романенко в ефірі проекту Freeдом підтвердив, що цей інцидент є закономірним відображенням ситуації у всій російській авіації, яка сильно постраждала через санкції, а також рішень самої РФ.

Вони піратськи захопили літаки, коли відмовилися їх повернути лізингодавцю. Це просто крадіжка. У відповідь росіяни отримали заборону на будь-яке обслуговування літаків і поставку запчастин, відкликання ліцензій технічних центрів на обслуговуванням літаків. Як результат всіх цих і попередніх санкцій всі компанії перестали страхувати російські літаки. Тобто зараз росіяни практично не можуть літати за кордон, – пояснив він.

За словами експерта, стан російської авіації оцінюється як небезпечний.

Тренувальні центри відмовляються перевіряти пілотів, а також готувати нових. Стан російської авіації міжнародною організацією цивільної авіації IКАО оцінюється як небезпечний. Зараз пішли перші... спрацював не людський, а технічний фактор. Почали сипатися вузли і деталі літаків, які не обслуговуються належним чином, – додав Романенко.

Источник:  УНIАН
URL статьи:  https://www.unian.ua/world/u-rosiji-pochali-sipatisya-litaki-naslidki-sankciy-nazdognali-civilnu-aviaciyu-12033759.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес