На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Глобальний ринок InsurTech зросте з $10,4 млрд у 2022 році до $29,8 млрд у 2026 році

Версия для печати Версия для печати
09.12.2022 

Очікується, що Глобальний ринок InsurTech зросте з 8,1 мільярда доларів у 2021 році до 10,42 мільярда доларів у 2022 році, при середньорічному темпі зростання (CAGR) 29,2% – до 29,8 мільярдыв доларів до 2026 року, із середньорічним темпом зростання 30%.

За даними FMI, у 2032 році ринок страхових технологій досягне 165,4 млрд доларів. Це зростання пов’язане зі збільшенням страхових відшкодувань після більшого рівня госпіталізації під час пандемії Covid-19.

Iншуртех-технології використовуються для спрощення процесу розгляду претензій, а також для оцінки ризиків, оформлення контрактів і страхування полісів. Таким чином, збільшення кількості претензій викликає потребу в технології, яка може зробити процес ефективнішим і ефективнішим для клієнтів і компаній, що відображається в прогнозованому CAGR.

Згідно зі звітом про аналіз ринку, абсолютне зростання розміру глобального ринку страхових технологій у вартісному вираженні прогнозується приблизно на 148,8 мільярдів доларів протягом прогнозованих років з 2022 по 2032 рік.

Оскільки концепція insurtech-компаній розширюється на нові сфери послуг, сегмент рішень зростає швидше, ніж сегмент послуг. Прогнозований CAGR для сегмента рішень становить майже 26-30% на наступне десятиліття.

На основі різноманітних технологій, прийнятих технологічними компаніями зі страхування життя, хмарні обчислення стали найпривабливішим сегментом на сучасному ринку. Очікуване зростання цього сегменту за прогнозні роки становить майже 25,2%.

Ринок США займає домінуючу позицію на світовому ринку, маючи найбільший обсяг страхового капіталу у іншуртех-сектор, який у 2022 році оцінювався приблизно в 6 мільярдів доларів. Це також країна з найефективнішими показниками з CAGR 25,6% регіонального ринку страхових технологій і досягне 58,6 мільярдів доларів до кінця прогнозованого періоду.

Нові технології також стимулюють зміни на ринку страхових технологій із впровадженням штучного інтелекту (AI), які можна використовувати для виявлення страхового шахрайства, оцінки ризиків і зменшення людських помилок у додатках.

Insurtech відкриває для себе такі рішення, як пропонування вузьконалаштованих полісів, соціального страхування та використання нових потоків даних з IоТ-пристроїв з підтримкою інтернету для динамічного встановлення цін.

Iншуртех допомагає страховикам збирати та аналізувати дані клієнтів, які можуть бути спеціально використані для націлювання на потрібних клієнтів, за доступною ціною. Крім того, за допомогою машинного навчання, штучного інтелекту та хмарних обчислень Insurtech ринок допомагає краще прогнозувати потреби споживачів, кількість покупок, а також покращує прийняття рішень і планування страхування.

Источник:  Форіншурер
URL статьи:  https://forinsurer.com/news/22/12/09/42097

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес