На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

"Тіньовий флот" Путіна може спровокувати страшну екологічну катастрофу — Financial Times

Версия для печати Версия для печати
02.04.2023 

Зі зростанням "тіньового флоту" ризики природних катастроф будуть збільшуватися.

На тлі спроб Росії обійти нафтові санкції, які були введені після вторгнення в Україну, використання агресором "тіньового флоту" може призвести до серйозної екологічної катастрофи.

Про це заявив виконавчий директор однієї з найбільших компаній зі страхування танкерів, Gard, Рольф Торе Роппестад, зазначивши при цьому, що "тіньовий флот" Росії, який складається з застарілих танкерів, створює ризики масштабного розливу нафти, повідомляє Financial Times.

Як йдеться в матеріалі, від початку війни в Україні, на ринку з'явилося кілька тисяч нових танкерів. Вони працюють без страховки учасників Міжнародної групи клубів взаємного страхування.

Згідно з даними суднових записів та страхових експертів, такі трейдери звертаються до страховиків з Росії та країн Близького Сходу. Використовувані такими трейдерами танкери, як правило, старше 25 років.

Це соціальна та екологічна катастрофа, яка чекає свого часу, і вона має викликати у всіх нас велике занепокоєння, — сказав Рольф Торе Роппестад.

Роппестад зазначив, що зі зростанням "тіньового флоту" ризики природних катастроф будуть збільшуватися, оскільки дрібні страховики можуть не впоратися з наслідками розливів нафти.

Источник:  УНIАН
URL статьи:  https://www.unian.ua/economics/energetics/tinoviy-flot-putina-mozhe-sprovokuvati-strashnu-ekologichnu-katastrofu-financial-times-12202755.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес