На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Британія розробляє схему страхування від воєнних ризиків, щоб залучити до відбудови України приватний бізнес, – Bloomberg

Версия для печати Версия для печати
08.06.2023 

Велика Британія розробляє механізм страхування від повʼязаних із війною ризиків, щоб переконати бізнес брати участь у відновленні України. Таким чином вона сподівається симулювати інвестиційні, технологічні, енергетичні та оборонні фірми підтримати відбудову, пише Bloomberg.

21-22 червня у Британії відбудеться конференція з відновлення України, що має на меті заручитися підтримкою світових лідерів і керівників щодо пропозицій фінансувати відбудову. Обговорення між союзниками Великої Британії та України напередодні зустрічі були зосереджені на тому, як заохотити інвестиції, змусивши уряди взяти на себе витрати на страхування воєнних ризиків.

За даними співрозмовників агентства, Британія хоче залучити приватні інвестиції у відбудову, а не лише урядові кошти. Вона також спробує переконати Саудівську Аравію та Туреччину взяти участь у конференції, щоб надіслати сигнал Москві.

За словами джерел агентства, Японія прагне відіграти значну роль у фінансуванні та відновленні на основі досвіду після своїх стихійних катастроф.

Світовий банк оцінює потреби України у відбудові у $411 мільярдів доларів. При цьому 14 млрд доларів критично необхідні вже цього року.

Источник:  LB.ua
URL статьи:  https://lb.ua/economics/2023/06/08/559411_britaniya_rozroblyaie_shemu.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес