На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

CAPE Analytics представила перший комплексний продукт щодо ризиків граду

Версия для печати Версия для печати
07.09.2023 

CAPE Analytics, лідер у сфері аналізу нерухомості, на основі штучного інтелекту, представила розширений пакет продуктів по граду, покликаний забезпечити страховиків майна всеосяжним набором інструментів для оцінки та визначення ціни ризику граду на рівні об'єкта, повідомляє сайт Reinsurance News.

Також наголошується, що град стає дедалі серйознішою загрозою: щорічні страхові збитки в Сполучених Штатах перевищують 20 мільярдів доларів. У світлі цього страхові компанії все частіше шукають передові інструменти оцінки ризиків для пом'якшення майбутніх втрат.

CAPE Analytics представляє перший комплексний продукт щодо ризиків граду, який об'єднує історичний аналіз претензій, останні дані судово-медичної експертизи від Canopy Weather і поточні характеристики вразливості власності, щоб дати можливість перевізникам точно визначити майбутній ризик.

Наявні методи оцінки ризику граду не виправдовують очікувань. Багато страховиків покладаються на обмежену інформацію, яку надають агенти або домовласники, як-от вік даху, матеріал покриття й основна форма даху, щоб оцінити вразливість власності та серйозність потенційного збитку. Однак ці дані часто неповні й неточні.

Град, будучи складним і локалізованим погодним явищем, створює додаткові проблеми. Великий град може завдати очевидної шкоди, але зазвичай обмежується певними ділянками, тоді як менший град, хоча і менш руйнівний окремо, може накопичуватися і з часом поступово руйнувати дахи.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес