На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Кібератаки та фінансові ризики — найбільші проблеми для підприємств середнього розміру

Версия для печати Версия для печати
22.09.2023 

Кібератаки та фінансові ризики вважаються найбільшими проблемами для підприємств середнього розміру, йдеться у звіті QBE North America, в якому представлено аналіз 12 макро– та 99 мікроризиків, а також стратегії готовності серед компаній середнього розміру з доходом від 200 млн до 3 мільярдів доларів.

Серед найбільших проблем для підприємств середнього розміру є фінансовий ризик, пов'язаний із шахрайством, операційною продуктивністю та ліквідністю, включаючи кібератаки, тривалі збої в системі та корпоративне шпигунство.

Ці ключові проблемні питання значною мірою відображають "складний ландшафт", яким орієнтуються компанії середнього розміру.

Цікаво, що відсоток компаній із планом пом'якшення ризиків для кожного макроризику знизився до 43%, що свідчить про зниження порівняно з попередніми роками (46% у 2022 році, 45% у 2021 та 2020 роках).

Як фінансові, так і цифрові ризики зберігають свою позицію як найбільш тривожні макроризики протягом чотирьох років поспіль. У рейтингу зросли як організаційні, так і макроекономічні ризики, тоді як ризики, пов'язані з пандемією та ризики відповідальності, значно знизилися.

Кібератаки займають місце як мікроризик, що викликає найбільше занепокоєння, чітко демонструючи свою позицію як серйозного занепокоєння в категорії цифрових ризиків.

Інші мікроризики, які були виділені, включали крихкий ланцюг поставок, рецесію, інфляцію, залучення та утримання талантів, шахрайство, операційну ефективність і порушення конфіденційності.

Іншим ключовим моментом результатів є те, що організаційний ризик випередив перерву в бізнесі як третю сферу найбільшого занепокоєння. Ймовірно, цьому сприяють проблеми із залученням та утриманням талантів, а також демографічні зміни в резерві талантів.

Источник:  Форіншурер
URL статьи:  https://forinsurer.com/news/23/09/22/43095

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес